Ortopedakuten uppsala


ortopedakuten uppsala

förbereds här. Men vi har också patienter som kommer hit själva. På så sätt kan vi lägga mer krut på svårare vuxengymnastik uppsala fall och patienter som behöver läggas in, säger Karin Anderson som är medicinskt ledningsansvarig vid Akademiska sjukhusets akutmottagning för ortopedi.

Samariterhemmets kyrka - Uppsala, Sweden - Churchortopedakuten uppsala

Enligt Marie Rådahl som är personalansvarig får många patienter rådet att komma till ortopedakuten från sjukvårdsupplysningen eller från vårdcentraler som inte har haft tid att ta hand om dem. Här kan du läsa mer: Uppsala Närakut Aleris, ortopedakuten, hit är du välkommen om du råkar ut för enklare benbrott, till exempel skadar en hand- eller fotled. . Det kan vi inte göra, säger Marie Rådahl. De kan få snabbare vård om de enklare fallen tas om hand på annat håll, säger Karin Andersson, medicinskt ledningsansvarig för ortopedakuten vid Akademiska sjukhuset.

Sj pendlarkort uppsala gävle
Gävle uppsala avstånd

Pensionärer över 85 år betalar ingen avgift. Lennart Lindström, ortopedakuten ligger i Samariterhemmets sjukhus. Du får träffa en sjuksköterska som gör en första bedömning och vid behov bokar en tid till ortopedläkare. Om Uppsala närakut, uppsala närakut har öppet alla dagar, året runt, klockan 7-23 och finns på Dragarbrunnsgatan 70, ingång. Adress: Dragarbrunnsgatan 70 i Uppsala, ingång B, plan.

Thailändsk mat uppsala, Teknisk fysik uppsala, Handkirurgi akademiska sjukhuset uppsala,


Sitemap