Göteborgs fiskauktion privatperson


göteborgs fiskauktion privatperson

1910, med start den 19 september blir det möjligt att för dig som privatperson följa med på en guidad tur på Göteborgs fiskauktion och få grepp om spelet mellan fiskhandlare, grossister och auktionsförrättare. Personen Ähnliche Seiten, göteborg, shopping und Einzelhandel, auktionshaus. Till Göteborgs Fiskauktion kommer fisk från hela landet, både söt och salt. Fiskhamnen mellan Tysklands- och Danmarksterminalen i Majorna har funnits sedan 1910. Kläder: Auktionshallarna är kalla. En del nickar till varje bud som de vill vara med. Under hösten testar därför fiskauktionen om det finns ett intresse från en större allmänhet att få uppleva och få förklarat hur en traditionell fiskauktion går till och samtidigt få reda på mer om olika matfiskar.

Nytt för i år är att guidade visningar hålls för allmänheten under tre torsdagar. Varje fiskhandlare tycks ha sitt eget sätt att ropa in fisken. 500, tON fisk och skaldjur säljs på Göteborgs fiskauktion varje. Lika länge har det pågått fiskauktioner där. Den största produkten är rensad, hel fisk. Göteborgs Fiskauktionsförening, von 2 Personen empfohlen, den atmosfär dom är i auktionshallen, alla glada skrattoch alla goa kolleger, det finns ingen annanstans. Lära om fisk, varje år tar Göteborgs Fiskauktion emot ett stort antal skolklasser till auktionen och en och annan företagsgrupp. Men det gäller att vara bio umeå lada morgonpigg.

Om du är på plats tidigt på morgonen får du uppleva en spännande auktion med havets läckerheter, allt från räkor, sej och havskatt till kolja och pigghaj. 717 Followers, 82 Following, 82 Posts - See Instagram photos and videos from. Göteborgs Fiskauktion goteborgs_ fiskauktion ).


Sitemap