Städfirma lund pris


städfirma lund pris

förtvivlat att tiden som blivit över till att få göra sådant som inte kategoriseras som måsten är väldigt begränsad, om den ens finns alls. Större städningar såsom kontors- och trappstädningar går alltid att skräddarsy utefter ert företags behov. Hör av dig i dag för en kostnadsfri offert, vi ser fram emot att höra från dig! Vissa tycker om städprocessen, finner njutning i att omvandla röra till organiserade utrymmen; damiga fönsterkarmar till blänkande rena. Spara tid med städhjälp, om man lägger ut alla pusselbitar med framsidan upp så kan man effektivisera livspusslet genom att delegera ut måsten till andra så att tiden för ens egna prioriteringar ökar. Priser hemstädning, innan och efter Rut-avdrag. Vi är en professionell städfirma i Lund som genomför din hemstädning snabbt, effektivt och med fantastiskt resultat. De flesta privatpersoner som beställer hemstädning av oss gör det på regelbunden basis. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka. Man lägger tid och energi på hemstädning även om man mycket hellre hade lagt tiden och energin på något annat. Om du låter oss på Städlycka hjälpa dig med din hemstädning så spar du en massa tid och energi och får direkt högra vardagskvalitet.

Flyttstädning Lund Flyttstäd Lund Flyttstädning pris.795kr

Vi arbetar dagligen med denna tjänst i Lund och omnejd. Att flytta är omvälvande och spännande men kan också vara rätt så slitsamt. Söker du en städfirma som kan leverera hemstädning och flyttstädning i Lund och Malmö med omnejd till konkurrenskraftiga priser, har du kommit helt rätt! Vi är ett städbolag som är experter på flyttstäd till billiga, fasta priser i hela Skåne.

Det är alltid dina behov och önskemål som styr och vi är lyhörda och flexibla. Inget arbete är avslutat förrän vår kund är nöjd! Med RUT-avdraget betalar du dessutom bara halva fakturan de flesta tjänar på att anlita oss om man väger in vad man tjänar i form av tid och energi. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med jobbet så gäller vår nöjd-kund-garanti. Hör av dig till oss! Vi städar små lokaler och stora villor och vi kan komma byttorpskolan boras personliga på regelbunden basis eller bara en enda gång när du behöver akut städhjälp. En gång i veckan? Pris före rut Pris efter rut 0 50 Kvm 3 000 :- 1 500:- 51 90 Kvm 4 500 :- 2 250: Kvm 6 000:- 3 000:- Över 150 Kvm Offert). Vem gillar inte det? Ge oss gärna synpunkter på vårt arbete positiv feedback är alltid uppskattat och negativ feedback är grunden i vårt förbättringsarbete. Vi är proffs på städning, överlåt jobbet åt oss så att dina behov för bättre utrymme och dina talanger kommer bättre till pass. Tor-Fre 412:-/h 206:-/h, varannan vecka, pris före rut, pris efter rut, mån-ons 407 :-/h 203.5:-/h, tor-Fre 437:-/h 218.5:-/h, en gång i månaden, pris före rut, pris efter rut, mån-ons 432 :-/h 216:-/h, tor-Fre 462:-/h 231:-/h, priser Storstädning.(ca priser storstädning inklusive moms/exklusive fönsterputsning.

städfirma lund pris


Sitemap