Woody servicekontor helsingborg


woody servicekontor helsingborg

att du på detta servicekontor även kan få hjälp med ärenden hos dessa myndigheter. Förutom Byggnetto i Mora har Woody under 2018 etablerat nya verksamheter på flera platser runtom i Sverige som: Karlshamn, Mörarp, Flädie, Rydebäck, Våxtorp, Vejby, Örnsköldsvik och Tingsryd och det finns plats för ännu fler lokalt starka och duktiga entreprenörer inom Woody-kedjan. Där kan de träffa Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Migrationsverket, Pensionsmyndigheten, Skatteverket och Helsingborgs stad på ett och samma kontor. Sedan några år tillbaka finns också Mötesplats Information på Söder som en service för nyanlända. Det beskedet kom nu i veckan. Helsingborgs stad samverkar sedan sju år tillbaka med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Region Skåne i olika stadsdelar. Genom att tillhöra en stor och stark kedja som Woody får vi goda möjligheter att utvecklas och kunna ta nya marknadsandelar i och runt Mora, säger Anders Håkansson, ägare till Byggnetto. Byggnettos inträde i Woody ger oss viktig närvaro i både Dalarna och Mora. Här finns förutsättningar för människor att utveckla och utvecklas.woody servicekontor helsingborg

Kedjan ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö och utbildning. På använder vi kakor.

Regeringen föreslår statligt servicekontor i Helsingborg Försäkringskassan Helsingborg Servicekontor - öppettider

Ta lastbilskort helsingborg, Resa helsingborg stockholm, Tura helsingborg helsingör tidtabell, Lägenhetsbyte helsingborg,

För mer information: helsingborg är livskvalitet och engagemang. Jesper Theander, arbetsmarknadsdirektör i Helsingborgs stad. S ervicekontoret ska tillhandahålla service avseende Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten, Skatteverket samt Arbetsförmedlingen. Inte minst med Arbetsförmedlingen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Det handlar framför allt om att visa vägar till jobb, studier och bättre hälsa och att hitta lösningar tillsammans med dem som bor i stadsdelarna. Vi har goda erfarenheter av att arbeta ute i våra stadsdelar i Helsingborg.

Helsingborg är en av 27 platser i landet som föreslås få ett statligt servicekontor. Du kan ställa in din webbläsare så att cookies inte sätts hos dig men webbsidan fungerar då inte korrekt. Helsingborg är platsen för dig som vill något. Woodys comeback i Mora är en del av kedjans tillväxtplan med ett antal nyöppningar och etableringar fram till 2020 på strategiskt viktiga orter i Sverige för att skapa lönsam tillväxt och en kostnadseffektiv organisation.


Sitemap