Ögonlaser uppsala


ögonlaser uppsala

läkaren kunnat informera mig om detta så skulle jag aldrig nånsin gjort nån operation. Memira använder flera olika tekniker som kräver olika typer av utrustning och tillvägagångssätt. Ögonoperation: Metod för ögonoperation: RLE - monofokala linser Kostnad, ett öga: 23 450 kr Kostnad, båda ögonen: 47 900 kr Övrig information: Behandlingen tar cirka 15 min per öga. Allt gick bra för mig efter behandlingen. 20:12:41 - Dara Vet ngn bra ögonklinik för laserbeh i Stockholm? Ett annat tips kolla vad det är för maskiner som används.

Ögonoperationer och ögonlaser - Ögonfakta Start - Se & synas - glasögon, linser, optik, optiker

Välkommen in till Se & Synas när du letar det lilla extra inom glasögon och kontaktlinser. Vi kan även hjälpa till med laseroperationer i Stockholm. Memira är ledande inom ögonlaser och ögonoperation och erbjuder behandling av närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och ålderssynthet.

Metoden innebär en snabb återhämtning och man kan mer eller mindre ha ett normalt liv dagen efter, säger Carlos Sjöholm, ögonspecialist på Globen Ögonklinik. Vid sista kontrollen efter 3 mån. Idag har åldern gjort att mina tidigare -6 dio på det obehandlade ögat sjunkit till ca -3 dio, så jag klarar mig fint med bara ett opererat öga. Första operationen gjordes i dec. Är beredd på läsglasögon om några år pga ålder men känns härligt att ha fått bort villkoret Glasögon på körkortet! En sån magisk frihet den enda jag ångrar är att jag inte gjorde operationen tidigare!


Sitemap