Mekonomen bilverkstad stockholmsvägen norrköping


mekonomen bilverkstad stockholmsvägen norrköping

dig självklart med monteringen av enklare lund brothers inc produkter som till exempel torkarblad och bilbarnstolar. Din servicebok stämplas med. Absolut inte, men det hjälper oss att ta fram exakt rätt produkt till din bil. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin.

Vår produktkatalog bygger på produktkopplingar mot just ditt registreringsnummer. Hur många produkter har ni i butiken? När du köper reservdelar hos, mekonomen har du alltid tre års garanti.

Mekonomen bilverkstad stockholmsvägen norrköping
mekonomen bilverkstad stockholmsvägen norrköping

Lida trädgård norrköping
Andra hand norrköping ingelsta

Absolut, det svarta Mekonomenkortet kan användas i både butikerna och i verkstäderna. Vi erbjuder allt ifrån barnbilstol till avgassystem, med mammografi i uppsala aleris hjälp av vår kompetenta personal får du alltid den hjälp du behöver. Reservdelarna förvaras till exempel bakom disken eller snarare ute på lagret. Till butiken ska du alltid ta med dig legitimation och din orderbekräftelse (eller ordernummer). Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar. Vad ska jag visa upp i butik när jag hämtar min e-handelsbeställning? Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ till ordinarie pris hos en märkesbunden verkstad. Det går bra, säg bara till i kassan i samband med ditt köp så blir du medlem på ett kick.


Sitemap