Västhamnsfiske helsingborg


västhamnsfiske helsingborg

- 16år 250:- (Gäller från 1/11). För vår sas tidtabell malmö stockholm planering har vi tagit fram ett formulär där ni, kursdeltagare, kan önska kurs och tidpunkt för kurs. Vardagar 10:00-18:00, helger 08:00-20:00, fisketävlingar 2018. Vår hundägarutbildningsgrupp är i full gång med att planera in nya kurser, så håll utkik på hemsidan och Facebook. Nu är vi uppe i 500 medlemmar i fiskeföreningen så nu är det säljstopp på årskort. Ungdom 250:-, kom in och värm er med någon av våra varma drycker! Gå in på följande länk så öppnas formuläret. Och så en liten påminnelse när vi nu gått in in vintertid och det är mörkare ute, då är det extra viktigt att synas ordentligt, så glöm inte bra reflexer på både hund och ägare. Vi arbetar på många olika sätt för att Helsingborg ska vara en attraktiv stad att leva och.

Västhamnsfiske helsingborg
västhamnsfiske helsingborg

En ny lag träder i kraft gällande hantering av personuppgifter. Nytt pris PÅ Årskort 2019, nYA Årskorten SLÄPPS FRÅN 1/11-2018, senior: 500. Gå in gilla och följ oss nu! Ertappas personer med detta blir personen avstängd och får inte fiska i västhamnens sportfiskeklubb. Möllebackens våffelbruk är beläget längst fram på landborgen ca 300 m söder om Kärnan. Anmäl dig bara om du vill vara med i klubbmästerskapet.

Är du fikasugen serverar vi hembakade kakor och en uppsjö av drycker. Titta in hos våra sponsorer och orientera er i utbudet. Nya öppettider från 1/10. Tfn:, tänk på att du också kan sms-a och att vi finns på Facebook. Behöver ni komma ikontakt med oss på Västhamnen så finns vi på facebook och via telefon. Vi säljer nu fler medlemskort för 2018 i vår klubbstuga. En stilla oas av lugn och grönska endast några hundra meter från centrum. För att bli mer tillgängliga för hyresgästerna öppnar vi nu en trygghetsjour., resultatet av vår hyresgästenkät visar att hyresgästerna inte är nöjda med städningen i trapphus och tvättstuga., i slutet av juni informerade vi våra hyresgäster om att vi skulle inleda förhandling med Hyresgästföreningen. Här har man sedan 1912 serverat våfflor och så gör även vi idag.

Sf bio helsingborg söderpunkten, Www leklust helsingborg,


Sitemap