Privat psykiatri stockholm


privat psykiatri stockholm

oss. Du når mig enklast med e-post eller SMS för förfrågningar och tidbokning. Samtliga har legitimation utfärdad av Socialstyrelsen och står under örebro sirius live stream deras tillsyn. En privat psykiatrisk läkar-mottagning i Gamla Stan i Stockholm med bred kompetens och erfarenhet. 2018-års katalog finns att hämta kostnadsfritt på ditt apotek.

Visa nummer, roslagsgatan stockholm, karta och vägbeskrivning 6, specialiserad på allmänpsykiatriska problem, depressioner, ångest och utbräuropsykiatriska utredningar och behandlingar, adhd och dylikt. Prima Handen, mottagningen finns i Handen och har det geografiska ansvaret för barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård i Haninge, Nynäshamn och Tyresö kommun. På grund av hög belastning kan inga nya förfrågningar tas emot för närvarande annat än via remiss från annan vårdgivare. Prima Järva, mottagningen finns i Rinkeby och har det geografiska ansvaret för barn- och ungdomspsykiatriska öppenvården i stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. Henrik Eriksson leg läk, spec i allmän psykiatri. Gör man flera besök under samma år och kommer upp till högkostnadsskyddet.100 kr får man frikort resten av året. Följ anvisningarna i din telefon. Här kan du få ett professionellt mottagande, bedömning och hjälp mot.ex. För akuta ärenden utanför mottagningens öppettider, kontakta Stockholms barnpsykiatriska akutmottagning på telefon.

För utredning av adhd eller autism hänvisas till andra mottagningar med mer resurser för ändamålet. Mottagningen finns i Hallunda och har det geografiska ansvaret för barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård i Botkyrka kommun. Här finns en länk till, habiliteringen i Stockholm med bra tips till dig som förälder gällande många vardagliga problem som man kan ha med sina barn. Gör sedan på samma sätt som i punkt 2 och 3 ovan.


Sitemap