Tandcity malmö


tandcity malmö

med sundsvall norrköping speltips en kombination av tandvårdsbutik och tandläkarpraktik och behandlingsrummen är placerade inuti glaskuber i två etage för att få behålla den stora tillgången till dagsljus i lokalen. Med hjälp av noga utvalda produkter, utrustning och den senaste tekniken tillgodoser de oss och våra patienter med fasta restaurationer av toppklass. Oslagbara öppettider. Noga utvalda material och senaste tekniska utrustningen. År 2012 öppnade vi vår första tandläkarpraktik, ZahnCity, i Zürich, Schweiz och två år senare öppnades. Vad erbjuder TandCity i Malmö dig som patient? Oss når du enkelt med tåg, bil eller buss. TandCity Din tandläkare i Malmö för professionell tandvård! Vi hoppas att du väljer oss på TandCity som din tandläkare i Malmö.

Kliniken är granne med det välkända Hotell Savoy och ligger bara ett stenkast från Malmös centralstation. . Vi vill jobba med det bästa och med de bästa. . Man ska kunna känna skillnaden hos oss. Med rätt kunskap och rätt material vågar vi säga att metall i fasta konstruktioner inte längre har någon plats inom modern tandvård. Get weekly updates with keyword position changes and traffic data straight to your inbox. Dessutom blir det mer utvecklande för våra anställda om vi hela tiden håller oss i framkant vilket är något vi på TandCity prioriterar. När man kommer innanför våra dörrar ska man kunna känna skillnaden.    Bästa läget.

tandcity malmö

Pris biljett malmö köpenhamn
Bygglovshandläggare malmö stad
Spångatan 38 malmö
Malmö hängande set

An unexpected error has occurred. Nu är vi tillbaka på hemmaplan för att förverkliga drömmen om en privat tandläkarklinik i Malmö. Vårt nätverk av kliniker i Schweiz, Danmark och Sverige delar alla samma vision. . Vi vågar säga att de håller högre nivå av service och teknisk expertis än alla andra, men framför allt delar de vår vision om högkvalitativ tandvård. Det är där vi skiljer oss från andra som gör oss unika på marknaden. De ska känna sig trygga och säkra. En nöjd kund kommer tillbaka, så enkelt är det. Vi vill göra högkvalitativ tandvård tillgänglig för alla. Varmt välkommen till oss på TandCity! Med kompetent personal, den senaste tekniken samt de bästa tandteknikerna i Sverige kan matbaren stockholm Sverige vi erbjuda våra patienter det bästa möjliga inom svensk tandvård utan att höja priset. Högsta kvalitet.

TandCity en privat tandläkare i Malmö. Start My 14-Day Free Trial, previous, next. Huset är byggt 1904 och är beläget i korsningen Hamngatan/Norra Vallgatan. Vi brinner för vårt yrke och har redan från början av vår karriär känt att vi vill förändra och förbättra.


Sitemap