Studentbostäder örebro svenska kyrkan


studentbostäder örebro svenska kyrkan

med kök, dusch och toalett. Du kan i din ansökan välja mellan en- till femrumslägenheter. Adress: Verkstadsgatan 8, Örebro Telefon: E-post: Hemsida: m Krafft Fastigheter Familjeägd hyresvärd i tredje generation med hyresrätter (1-3 RoK) i Örebro.studentbostäder örebro svenska kyrkan

Samma bolag äger och förvaltar Laurentiusgården (seniorlägenheter) på norr i Örebro. Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka som på kristen grund möter människor i livets alla skeden. Svenska kyrkans bostäder i Örebro AB äger och förvaltar: Laurentiusgården 101 hyreslägenheter anpassade för äldre, på Norrbackavägen 1 i Örebro.

Studentlägenheterna är fullt utrustade med eget kök samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Adress: Peppargatan 39, Örebro, telefon:, e-post: Hemsida: Asplunds Fastigheter. Beståndet består av en blandning av nybyggda hyreshus och sekelskifteshus. På Studievägen 14 och 16 finns det tillsammans 70 lägenheter på ett rum och kök. Sökes: Förstahand Maxhyra 18000 kr, sökes: Förstahand Maxhyra 4000 kr, hyresvärdar Örebrobostäder. Sökes: Första- andrahand 40. Dessa är alla ettor på 29,5 kvm. Sökande är välkomna att lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet.


Sitemap