Loppis i uppsala fyris park


loppis i uppsala fyris park

Nya saker får säljas, platsen är ca 3 meter enl info ovanstående. Amanda skrev den Nästa barnloppis ls skrev den 2016-12-: SÖND 22/1 sen Sönd framöver Petter skrev den När öppnar loppisen igen? Loppis skrev den Är det telnr: man ringer för att boka bord?

Trea uppsala
Uppsala-skokloster med båt

Ganska svårt att se i vilket skick grejerna var. Bokningstele:, vanlig loppis inomhus, sÖndag 4/11 kl 12-15 sen Sönd framöver. Mvh ls skrev den Nya saker får säljas, platsen är ca 3 meter enl info ovanstående. Har försökt att ringa men omöjligt att komma fram. Men jag måste säga att det var väldigt dålig belysning i lokalen, man blev friskis borås bländad samtidigt som man skuggade borden när man steg fram för att kolla. Jöns skrev den information via mail ls skrev den All info via angivet telenummer ovan. LÖrdag 24/11 kl 12-15. Ls skrev den kr för bordet.8*150 cm eller 220kr för bordet.20*1.40 cm salt och peppar skrev den Hur stora är era bord och vad kostar dom ls skrev den lysningen ska förstärkas över borden mitt på har redan "skenor" men nu skall ytterligare Spotlights. Ungefär hur tidigt måste man komma för att få ett bord på loppisen på söndagar? Saska skrev den Hejhej! Desire Malmgren skrev den Han svarar inte när man ringer har försökt i en veckastid!

Uppsala Dansförening som också syns i Fyris Park med jämna mellanrum är en dansförening med gamla anor som ofta och gärna ordnar danser i parken, titta gärna in på deras hemsida för aktuell. För mer information om Fyris Parks loppisar klickar du på länken nedan. På Fyris park är det loppmarknad varje söndag, vissa lördagar arrangeras även en speciell loppis med kläder och saker för barn.


Sitemap