Klagomål Göteborg nattklubb


klagomål Göteborg nattklubb

som hänt: Jag blev chockad över vad vakten. Det som de två kvinnorna berättar att en vakt sa till dem om att de hånglade när de blev utkastade känner han inte igen. När Metro har kontakt med tjejerna, som är i 18-årsåldern, är de upprörda över det som hänt. Sex människor har omkommit och minst fyra har skadats i en brand i en lägenhetsbyggnad i staden Solothurn i nordvästra Schweiz. Anders Marklund, som äger Valand och Lilla London på Avenyn, berättar att de situationer som uppstår hanteras av ordningsvakterna, eller ansvarig serveringspersonal. Albert Alexandersson, platschef på Trädgårn, har en liknande syn på saken.

Det spelar ingen roll om det är tjejer, killar eller personal. Det är den rutinerade försvarsspelaren Lina Olsson som ansluter från Asarums. Jag var själv inte på plats i fredags, men enligt de rapporter jag fått från min personal i baren, från baransvarig och från vakterna upplevdes de här tjejerna som stökiga. Sydöstran - 1 timme sedan, asarumsprofilen varvar ner, nyblivna division 3-laget Hällaryds IF har gjort klart med sitt första nyförvärv. Jag blev chockad över vad vakten. Vi har inget emot det, säger han. Enligt Andreas Leander-Engström, ansvarig på Sommar!, upplevdes tjejerna som stökiga under kvällen och det är enligt klubben orsaken till att de tvingades ut därifrån. En person har gripits. Oftast går det inte så långt.klagomål Göteborg nattklubb

Nu berättar ägaren Patricio Pons om varför: Jag har fått mycket klagomål från gäster som känt sig dåligt behandlade. Stor nattklubb hade olagliga övervakningskameror En stor nattklubb i, göteborg har övervakat sin personal med kameror i flera utrymmen. Nu kräver Datainspektionen att man plockar ner flera av dem eftersom övervakningen skett i strid med lagen. Göteborg, krogarna ser tafsandet, slänger ut en och annan man, men har svårt att överblicka problemet. Det visar GP:s rundringning till sex populära nattklubbar i, göteborg.


Sitemap