Skola umeå läsårstider


skola umeå läsårstider

Bild och formgivning 2 Fördjupningar, estetiska programmet inriktning Bild och formgivning. Vår ambition är att vara en skola med hjärta där eleven är i centrum och vi satsar en hel del resurser på elevhälsa och andra typer av stöd för att eleverna skall känna det. Med övertygelse bidrar vi till att skapa den valfrihet som hör demokratin till och ger våra elever byggstenar till ett rikt liv och ett moget ansvarstagande för samhällets bästa. Att det finns en interaktiv projektor med ljudsystem i hemklassrum, på skolan mcr Göteborg finns även ett flertalet bärbara projektorer som används i undervisningen. För eleverna är detta gratis medans för vuxna är priset 200 kr och för barn.

Eftersom efterfrågan är så stor har vi även.
Sedan 1924 har ngströms Gymnasium bedrivit en gedigen och högskoleförberedande utbildning i en miljö präglad av värme, trygghet och kunskapsglädje.
Att välja till gymnasiet; Barn- och fritid,.
NIU på Barn- och fritid; Poängplan BF; Naturvetenskapsprogrammet, NA; Bygg- och anläggning,.

Skola umeå läsårstider
skola umeå läsårstider

Elever designar almanackor för 2019 Medieelever förbereder sig inför nästa år genom att skapa egna almanackor i kursen grafisk kommunikation. Estetiska programmet inriktning Estetik och media. Här hittar du också fristående gymnasieskolor, komvux, sfi, särvux och Folkuniversitetets yrkeshögskola. Vi brukar även ha utbyte med Prolympias elitsamarbetsföreningar på närliggande orter. Gymnasiesärskolan, språkintroduktion 5 Steg, språkintroduktion, aktuellt, skolbesök på Midgårdsskolan Under veckan har vi haft besök av elever i årskurs 9 som kommit för att se Midgårdsskolan och få veta mer om våra program. Ekonomiprogrammet, Estetprogrammet med musikinriktning, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsprogrammet. Rektors svar på den senaste tidens debatt kring Konfessionella skolor.

Midgårdsskolan - Skolwebbar - Umeå - Umeå Ngströms Gymnasium "Skolan med hjärta i hjärtat Hagfors kommun - Hagfors kommun Prolympia i Virserum, för dig som vill kombinera studier Toyota Uppsala Begagnade bilar Återförsäljare Wayke


Sitemap