Bor i Göteborg


bor i Göteborg

utbildningen primärt Chalmers och Göteborgs Universitet och man har även i övrigt flertalet saker som attraherar människor. Göteborg är Sveriges näst största stad och räknas som den absoluta pärlan på västkusten. Som det är nu ser det bra ut; men spadarna måste ner i marken och byggandet måste ta fart på allvar. För det är väl det vi vill ha? Här finns bland annat Chalmers som räknas som en av Sveriges allra förnämsta skolor och i staden räknas ungefär.000 studenter finnas. Så här säger Janne Josefsson i dag om sin omedelbara reaktion när han först såg sin egen film: En av pojkarna säger till exempel att han i framtiden nog inte kommer vara nöjd förrän han har minst 250 anställda under sig.

Vem är uppvuxen var tror ni? Igår (hann inte skriva då) publicerades ett reportage i Göteborgs Posten med anledning av att det var 25 år sedan Janne Josefsson gjorde reportaget På rätt sida älven. För några dagar sedan i samma tidning (GP) skrevs det att var femte Göteborgare nu har invandrarbakgrund (vad som nu menas med det). Filmen som sändes i SVT 1987 (nej, jag såg den inte) visade intervjuer med eleverna och tog upp deras syn på sig själva och sina förväntningar på livet. . Tvåa i Sverige och femma totalt i Norden. Segregationen i Göteborg är idag ännu större. Barns föräldrar (för det är ju de som väljer) kan nu sätta sina barn i vilken skola de vill, vilket innebär att medvetna föräldrar, ofta med välutbildad bakgrund, flyttar sas-flyg stockholm köpenhamn sina barn till skolor med goda resultat. Resultaten på dessa skolor sjunker allt mer och vi skapar ett A-lag och ett B-lag i samhället. Många av dessa bör uppföras i Göteborg annars finns en risk att den positiva utveckling och trend vi hittills sett stannar. Den handlade om två klasser i årskurs nio som var bosatta på var sin ända av femmans spårvagn i Göteborg i Örgryte och i Biskopsgården.bor i Göteborg

G teborg i media. L s vad internationella bloggare och journalister skriver. G teborg allt fr n sk rg rd till shopping och fika. Jag m ste bara var lite arg! Ig r (hann inte skriva d ) publicerades ett reportage i G teborgs, posten med anledning av att det var.


Sitemap