Opus bilprovning uppsala kungsgatan


opus bilprovning uppsala kungsgatan

Njurfonden och för att göra något för sin njursjuke bror Jimmy, som har dialys och väntar på sin andra njurtransplantation. Det finns flera besiktningsstationer i Uppsala som utför bilbesiktning, det är bland annat, Opus, Bilprovningen och Opus. Det finns 16 besiktningsstationer att välja mellan inom 50 km avstånd. Environmental Service, Arts Crafts Store, Home Decor.22 km, sigtuna Installation, stenhagen, Rosersberg, 195 96, Sweden, electrician, Aerospace/Defense.18. Sedan väntar du tills ditt registreringsnummer kommer upp på informationsskylten och du kör in genom den port som anges.

Opus, bilprovning, uppsala, kungsgatan - Home Facebook
Boka bilbesiktning från 395 kr online
Opus, bilprovning, uppsala, kungsgatan, Uppsala address, phone, opening

Boka din bilbesiktning via https.
Opus Bilprovning i Göteborg Tagene kommer att erbjuda kontrollbesiktning och efterkontroll samt registreringsbesiktning för personbilar, lätta lastbilar upp till 3500.
Opus Bilprovning är Sveriges enda besiktningsföretag som klimatkompenserar hela verksamheten, till och med resorna du som kund gör till och från besiktningsstationen.
Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning.

Aerospace/Defense, Professional Service.36 km, opus Bilprovning Uppsala-Kungsgatan, mältargatan 20, Uppsala, 753 18, Sweden. Publicerades, dekra öppnade idag upp en besiktningsstation i Norrtälje. Uppsala har fyra stycken besiktningsstationer, två stationer drivs av Opus Bilprovning och en vardera av Dekra och Bilprovningen. Bilprovningens besiktningsstation ligger på Edvard Berlingsgata i Fyrislund. Opus Bilprovning håller extra-öppet på midsommarafton. På Dekras station kan du antingen sitta ner och dricka en kopp kaffe eller gå med under besiktningen. Källa: I Norrtälje öppnade det en till besiktningsstation. Publicerades, på midsommarafton, 19 juni, håller Opus Bilprovning extra-öppet, så har du glömt besikta bilen hinner du det innan midsommarfirandet drar igång. Idag, den 29:e december, så öppnade det en ny Dekra-station i Norrtälje på Storstensvägen.


Sitemap