Bee bar i malmö öppettider


bee bar i malmö öppettider

smakrika sallader som både är hälsosamma och går i linje. På lördag den 29 september bjuder verksamheterna kring Davidshall in till kvällsöppet och har öppet senare på kvällen! Vissa butiker har erbjudanden eller bjuder på något gott. Kockeriet Tareq Taylors mysiga restaurang vid kanalen mitt emot centralen. Så samla gänget för en boulematch och middag i en parkmiljö mitt i Malmö, sen får ni kalla det after-work, brunch, möhippa, svensexa, företagsevent, gruppaktivitet, kick off eller precis vad ni vill.

Bee bar i malmö öppettider
bee bar i malmö öppettider

Välkommen till Malmös nya sociala och kulturella mötesplats.
Se våra öppettider här!
I Biljettcenter på Malmö Live kan du få hjälp av våra medarbetare med att köpa biljetter till våra konserter, veta mer om huset och konsertsalarna och få våra trycksaker.

Malmöhusgardet ger en stämningsfull inramning till marknaden, julmaten och korvgrillningen. Här bjuds det på hantverk och försäljning som bygger på gamla och nya traditioner. Det gäller på över 400 ställen i city. Det är enkelt att handla med presentkortet då det är ett vanligt betalkort. Det är viktigt att du som kund har koll på vilket saldo som finns på kortet och anger vilken summa du vill betala med presentkortet i butiken. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens webbplats. Webbkakor (cookies) på, på använder vi webbkakor (cookies). Vårt mål är att lyfta fram och visa Malmös unika matupplevelser samt stora mångfald och kunnande gällande mat. Julen i city lyser upp, är mysig, varm och alldeles alldeles underbar! IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats. Ta en fika eller besök julmarknaden som slingrar sig från torget ut på Södertull.


Sitemap