Preem uppsala eriksberg


preem uppsala eriksberg

liknande. Helene Kivrikis, Funnen i bostadsrättsföreningens underjordiska garage. Är id-märkt men märkningen går inte att tyda. Det går inte att komma den nära, så endast sedd på avstånd beskriver jag den som mörk med små röda inslag.

Preem uppsala eriksberg
preem uppsala eriksberg

Jag har hittat en rätt så tam katthona, troligen en kattumge. Katarina Katarina Nilsson, En katt som har hållit till runt gården där vi bor under en längre tid. Är det din katt eller vet du något om den, kontakta Föreningen Samvetet på telefon eller via e-post till Upphittad okastrerad ung, hankatt vid ett boende i Fyrislunds industriområde. Hon har i flera dagar kelat med personalen på Postterminalen Uppsala (Rapsgatan).

Björkgatan 4 753 28 uppsala, Ingvarsgatan 41 uppsala, Busstidtabell uppsala, Kanten cheerdance uppsala,

Denna katt har rört sig i området ett par månader, och var väldigt social och kelig - hälsade gärna på hemma hos andra. Ingen i grannskapet vet var hon hör hemma. Vi har hittat en död svart-vit katt på Topeliusgatan 3 i Nyby, Uppsala. Agneta Fransson, En mycket hungrig och kelig svart hankatt upphittad i Högsta där han har uppehållit sig i ca 2 veckors tid. Hon är märkt i örat men inget chip. En tam katt som säkert har varit på vift ett tag. Lars-Åke Strömberg, el Okastrerad svart hankatt (några gråa hårstrån i nacken) kom till området kring Asplövsvägen för cirka två månader sedan. Hittade honom på motorvägen efter Björklinge påfarten, mitt emot rastplatsen Tre ängar. Han såg välmående ut och var väldigt kelig och pratsam. Är det din katt eller vet du något om honom, kontakta Föreningen Samvetet på telefon eller via e-post till Föreningen Samvetet Vit-, brun- och svartspräcklig honkatt upphittad i Tierp. Såg den första gången för ca 4-5 veckor sedan, den kom springande emot mig och var otroligt hungrig. Ser lite sliten ut, ärrig på rygg, huvudet, vid öronen och över ögat.

Mörkare rand längs ryggåsen, mulllvad/brun-randig med vitt på tassarna och vit längs ena sidan av nosen. Han har fått namnet Kuroneko.


Sitemap