Sydafrikanska boerboel hundar till salu


sydafrikanska boerboel hundar till salu

på nätet ökar och de utnyttjar hundvalpannonser som täckmantel för deras bedrägerier. Han kommer att kastreras innan han flyttar stockholm postproduktion så att ingen ska köpa honom bara för att använda honom till avel. Med sig hade Van Riebeeck en Bullenbijter (en typ av europeisk Mastiff).

Hundarna bor hos oss om vi inte skriver annat i deras respektive beskrivning. Vid intresse, vänligen ring. E-post som första kontakt beaktas inte! Alla hundar är skadefria, utan kända allergier, friska och försäkrade om inget annat anges.

Lydnadsträning rekommenderas starkt eftersom det är en kraftfull och egensinnig ras. Gård eller villa, ingen lägenhet.

Världskriget 2 bar gun till salu, Hotell till salu gävleborg, Sista minuten från göteborg till antalya,

Vi har just nu två valpkullar. Vi försöker kolla alla annonser men tyvärr är bedragarna bättre än de var förr och kan slinka igenom vår kontroll. Du kan även söka på hemsidan för mer information. Boerboelns Historia, det är osäkert var Boerboeln har sitt ursprung man tror att rasen går tillbaka till holländaren Jan van Riebeeck:s ankomst i Sydafrika på 1700-talet. Gratis annonsering. Hexia.5 år gammal men i bra kondition och fullt frisk.sydafrikanska boerboel hundar till salu

Hej nu är vår fina valp 9 veckor gammal. Vår mamma är Schäfer-Rottweiler, pappa är Sydafrikanskmastiff även kallad boerboel. Valpen har fått sin mammas gener. Givetvis är den uppväxt inne hos oss och är van vid det vanliga livet.

Från landvetter till göteborg city
Stockholm arlanda till erbil direkt
Buss från borås till landvetter


Sitemap