Schoolsoft cybergymnasiet stockholm


schoolsoft cybergymnasiet stockholm

våra tips på Instagram. Detta är sista innan sökperioden är slt så passa på att besöka oss just ikväll! Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Information för estetelever i åk 2 och åk 3 kommer att hållas i aulan.30-ca.30. Den här buren ståe nu på plan 6 där man även kan läsa på om bla "skriv för frihet". Ikväll har vi även öppet hus på skolan. 08/11/18, nu är det bara några dagar kvar till skolstart!schoolsoft cybergymnasiet stockholm

Vanadisvägen 9B 113 46 Stockholm stockholm @. Cybergymnasiet ägs av PPS. På Cyber får man vara sig själv, är det många som säger och här finns elever och vuxna från alla delar av stan. CyberGymnasiet Stockholm, Stockholm, Sweden.

Strandvägen stockholm lägenheter till salu
Zita 2 stockholm

Det firar vi med temadag! 12/24/17 God jul önskar vi på Cybergymnasiet Stockholm! Våra frisörelever har stylat modeller som sedan fotograferats av mediaelever. 05/07/18, nu är det endast EN månad kvar till avslutning och student. Idag samlas personalen för möten medan eleverna har studiedag.

På onsdag är det dags för Talarskolan igen med Joel Josefsson och Martin Aliaga Bungerfeldt. 12/12/17 Imorgon, den 13 december, får vi besök av Lucia!


Sitemap