Stadsparken lund valborg 2018


stadsparken lund valborg 2018

finns redan nu på /valborg., bjud in dina vänner! Vi kokar en fantastisk Julskinka som Hälsingestintan levererar till oss. Det har gått bra hittills jag är ganska nöjd, säger Agnes Altnäs, 19, Falkenberg. I år beräknas 30 000 personer samlas i Stadsparken i Lund för valborgsfirande och nu är festen i gång. "Här för att ragga några som tagit sig till parken är kompisgänget Matilda Svensson, Elise Bodin, Moa Celander och Agnes Altnäs. Vi är ganska kända i Lund och vi tror att vi är mycket uppskattade. Vi spelar allt från Mozart till pop. Valborgsfirandet i Lund, även kallat "Siste april drar varje år tiotusentals besökare och nu pågår det för fullt. Theo Kroon, 20, lärarvikarie, Höllviken.

LÄS MER: Här kan du fira valborg i Sydsverige. Pris: 595kr/person, start: 30/11, sittningar: 17:00 20:00, kontakt för julbord. Det är dock inte bara Lundabor som fyller den anrika studentstaden utan folk från hela södra Sverige, och säkert ännu längre bort, har tagit sig till platsen för att ta del av den "minifestival" som Lunds traditionsenliga valborgsmässoafton blivit.

Det finns 4 rn med vattenpost och personal, även bra som orienteringshjälp eftersom mobilnätet brukar vara utslaget. Wojciech Surdyk-Szulc, 20, Lund är en del av musik studentorkestern AMC Bleckhornen. I dag ska vi marschera och underhålla i parken. En av höjdpunkterna blir kanske för vissa den långlagrade lufttorkade spanska skinkan, producerad av den ungerska grisen Magnalica. Vi dukar upp skånska unika charkuterier och givetvis blir det en massa goa grejer som kommer utanför Skåne. Som vanligt får cyklar, möbler och glasflaskor inte följa med in i parken av säkerhetsskäl. På senare år har polisen dock tagit krafttag och nu är säkerheten högt prioriteterna, och hittills är polisen nöjda. Fan va kul att vara här och få uppleva detta, säger besökaren Moa Celander, 18, Ullared.


Sitemap