Solfilm på bil helsingborg


solfilm på bil helsingborg

igen. Solfilm på bil ger en svalare bil, ökad komfort, effektivt insynsskydd, ökad säkerhet och en snyggare bil. Local_shipping, snabbaste leveranserna, vi gillar när det går snabbt! Solfilm är en praktisk, billig och effektiv förbättring för såväl bilen som hemmet eller kontoret. Minska behovet för AC som kan innebära både längre livslängd för AC:n och något lägre bränsleförbrukning. Vår historia, vi är stolta över den resa vi gjort sedan starten 1991.

Med vår solfilm sänker du värmestrålning upp till 80 och reducerar UV-strålningen upp till. Solfilm till bil är en tunn film som monteras på insidan av bilrutorna, dvs du slipper skramlande eller kondensskapande plastskivor eller lösa solskydd som inte håller.

Boka taxi helsingborg, Buss 506 ängelholm helsingborg,

Dessutom erbjuder vi marknadens bästa garantier på hållbarhet och trygghet. Solfilm för bilen, solfilm kan underlätta väldigt mycket vid bilkörning året runt och ge dig en behagligare resa med minskat värmeinsläpp. Malmö, helsingborg Ängelholm, kristianstad, göteborg. Vårt enormt stora helsingborgsvägen 14 ljungby utbud av filmer gör att vi kan tillmötesgå våra kunders specifika krav, behov och önskemål. Med solfilm monterat på din bil får du en svalare och säkrare bil samtidigt som du skyddar dig själv, dina barn och husdjur mot solens värme och strålar. Att välja en film som ger ett insynsskydd gör att du kan förvara verktyg och andra ägodelar utan att obehöriga ser dem.


Sitemap