Hyrbil statoil uppsala


hyrbil statoil uppsala

flygplatser i närheten: Hyrbil, stockholm-Arlanda flygplats, Stockholm-Bromma flygplats och, stockholm-Västerås flygplats. Se väder friskis borås och titta kartor. På våra stationer kan du välja mellan personbilar, släpvagnar och lastbilar i flera olika modeller. Närliggande andra städer / orter är Stockholm 63 km (ca/c.

Andra namn för denna ort kan vara Upsala, Upſala. Det finns mycket bandy som tex Sirius. 1253300 pop/inv Västerås 67 km (ca/c. Vi ber om ursäkt, vi har stängt för dagen. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Få gånger på året är behovet av en rejäl bil lika stort som under skidresan. Skriv ut, oavsett om du är ute efter att hyra personbil, lastbil eller släp så har vi lösningen för dig. Vi finns både i storstäder som Stockholm, Malmö och Göteborg till mindre orter som.ex.

Skidresa, ska ni till fjällen på lovet? Festivaler som Pride, internationell gitarrfestival, Reggae Festival, Nyårsfestivalen och Ungdomskonferensen Youth. Tack, vi strävar efter att svara på ditt email inom 48 timmar. Den största staden på Uppsalaslätten där Fyrisån går rakt igenom. Är residensstad i regionen. Kyrkligt centrum och nordens äldsta universitet. Universitetet har över 30 000 studenter. Som mottagare förbinder du dig inte till något, men du får chansen att få extra bra erbjudanden och blir först att ta del av kampanjer och sista minuten-priser. Hyra bil vid flygplatser i närheten. Hyrbil uppsala, oavsett om du ska till möbelvaruhuset, på tjänsteresa eller fira jul med släkten har vi den perfekta bilen för dig. Järnvägar och busstationer, busstationer som ligger i staden är Kungsängsesplanaden, Stora Torget, Klostergatan, Vaksalagatan, Trädgårdsgatan, Stadsbiblioteket, Stadshuset och Saluhallen.

Jag godkänner att Circle K kontaktar mig med erbjudanden om uthyrning.
Krav på förskottsbetalning med kreditkort i hyrestagarens namn vid upphämtning av motordrivna fordon.
Vår biluthyrning har ett stort utbud av hyrbilar för alla behov boka miljövänliga personbilar, lastbilar och släpvagnar till rätt pris hos oss.
Boka hyrbil, släp lastbil på Circle K!
Oavsett om du är ute efter att hyra personbil, lastbil eller släp så har vi lösningen för dig.

Selma city spa uppsala öppettider
Hotell centralstation uppsala brunch


Sitemap