Bästa gay Bar Helsingfors


bästa gay Bar Helsingfors

mat, finsk musik och hårdrock i en miljö av rutiga dukar, mjölkspannar och traktorer. Tavastia Club, Urho Kekkosen Katu 4-6. Baren, som ligger på den tolfte våningen i Sokos Hotel Torni, har den bästa utsikten över Helsingfors. Uppbyggnaden leddes delvis av den svenska officeren Augustin Ehrensvärd med inspiration från Sverige. På ön Iso Mustasaari, dit man bara kan ta sig med båt stockholm craft beer festival toronto från marknaden vid torget, kostar en säng inte mer än 200 kronor. Det mesta i shoppingväg hittar man på det gigantiska varuhuset Stockmann mitt i city, eller i butikerna på gatorna runt omkring. OS var stort för såväl Helsingforsborna och staden. Här ligger den berömda Storkyrkan, som, liksom torget, ritades av arkitekten Carl Ludvig Engel.bästa gay Bar Helsingfors

Den internationella urbana kulturen sätter sin prägel på stadens gator, torg, museer och utställningar.
Gay Helsinki travel guide 2018 with maps and listings for all gay bars and beaches, clubs and parties, saunas and cruising and hotels nearby.
Helsingfors bästa bartips visar vägen till stadens spännande barer.
Här finns allt från mysiga mikrobryggerier, eleganta vinbarer till ruffa.

Uspenskijkatedralen från 1868 med sina "lökkupoler som symboliserar lågor, är lika vacker på insidan som utsidan. Helsingfors var länge en fattig stad, men när staden blev värd för olympiska spelen 1952 kom detta att bli något av en vändpunkt för Helsingfors och dess invånare. Några år efter ockupationen började staden, i och med uppbyggnaden av Sveaborgs fästning, sakta att utvecklas till den moderna stad den är idag. Hotell Kämp, Pohjoisesplanadi 29, tel, /se. Nere vid hamnen ligger Salutorget där du kan köpa fisk och souvenirer eller bara njuta av en sjudande marknadshandel, framför allt sommartid.

Molly Malones, Kaisaniemenkatu 1c, tel. När du gått upp för trapporna och kliver in i det stora valvet som bärs upp av de fyra gigantiska granitpelarna möts du av rökelsedoft, tända ljus och en flera meter hög altarvägg som är imponerande rikt utsmyckad. Andra saker som är vanliga är snidade föremål, ofta med samisk prägel, av björk och tall.


Sitemap