Ud 9: e våningen stockholm


ud 9: e våningen stockholm

i fastigheten. För den som har bråttom har vi färdiga sallader och restauranglagad mat som man snabbt kan ta med sig, värma upp, eventuellt lägga slutfinish på och servera! Den stora grejen med lilla Urban Deli City är våra sallader. Salladerna är komponerade av våra kockar men du kan få din sallad i princip som du vill.

Senast köpta bilen i området är en 10 år gammal BMW I mars 2018 köptes en 10 år gammal svart BMW 520I Touring i kvarteret. Att avnjuta hos skybar, i sann hotellbarsanda erbjuder vi ett gediget utbud av dryck från både internationellt erkända producenter så väl som mindre lokala aktörer. Vårt sortiment utgår ifrån en kvalitetsmässig rödtråd som tillåter oss att ta ut svängarna med nya intressanta produkter och ge utlopp för barpersonalens kreativitet. Dessutom har vi ett eget produktionskök.

Cocktaillistan utgörs av klassiska drinkar såväl som samtida egna skapelser. Sortimentet täcker alla dagens måltider och innefattar allt från en-portionsrätter och familjemiddagar till kallgröt, smoothies, bars, färskpressat, mackor och mycket mer. Lägenheten är en del av BRF Kattan Större. Här blandas lokalboende med designers, reklamare, kändisar, matentusiaster och livsnjutare. Hur röstar man i resten av landet? Genomsnittshyran är 17 512 kr per månad.

Apple butik stockholm södermalm
Hot yoga Studio stockholm
Zita 2 stockholm
Strandvägen stockholm lägenheter till salu


Sitemap