Deloitte sommar praktik stockholm


deloitte sommar praktik stockholm

förstår jag också hur man kan använda dem, vilka uppgifter man tittar på och hur en transaktion faktiskt thuy lund öppettider går till. Vad har du lärt dig? Deloitte är en trevlig arbetsplats med många sociala aktiviteter. Jag ville lära mig hur det går till på riktigt och kom i kontakt med. Stockholm med inriktning Accounting Financial Management. Deloitte under olika evenemang på skolan.

Nike stockholm lediga jobb
Twilfit huvudkontor stockholm
Hotell Stockholm barn
En översyn av L ' Avventura stockholm

Mitt internship på Financial Advisory, sandra Wahlström studerar ekonomi på Handelshögskolan. Ja, det skulle jag. Det känns som att man arbetar mycket för att medarbetarna ska trivas och tycka att det är kul att gå till jobbet. Jag har lärt mig otroligt mycket. Skulle du rekommendera andra att söka ett internship på Financial Advisory? Deloitte och rekommenderade det. Hur har ditt internship varit? Jag har också satt ihop många presentationer i Powerpoint och granskat andra projekts rapporter.


Sitemap