Hotell med bubbelpool uppsala


hotell med bubbelpool uppsala

på ett ställe. Okt 26, 2018Recension av verifierad gäst på m Kim, se1 natts resa Clarion Hotel Gillet Bra rum, bra service god frukost. På HotelSpecials väljer vi noggrant ut hotell som passar vårt sätt att arbeta och som kan ge dig som kund mervärde. Uppsala slott - 15 minuters promenad. Genomsnittsrummet i Uppsala kostar 856 SEK/natt, men det finns ingen anledning att betala så mycket. Frukosten, god frukost, läget, väldigt bra läge, bekvämlighet.hotell med bubbelpool uppsala

Samtliga rum är utrustade med, hästen sängar och trådlöst bredband. Fantastiska priser på hotell i, uppsala län, Sverige. Boka online, betala på hotellet. Läs gästrecensionerna och välj det hotell som passar just dig. Bo som en vinnare.

» Romantisk weekend Hotel Uppsala Boka direkt!hotell med bubbelpool uppsala

Allt från rena rabatter till erbjudanden som inkluderar middagar, överraskningar eller en spaéntre plus mycket, mycket mer! På m letar du enkelt efter hotell och kan hitta ditt perfekta boende. Se direkt vilka tillägg som finns i Uppsala. Tvättmöjligheter, strykjärn/strykbräda, hårtork, hiss, i närheten, mitt i Uppsala, museum Gustavianum - 7 minuters promenad. Bo i dubbelsäng med jacuzzi på Hotell Uppsala. Oavsett vilken typ av hotell du letar efter hoppas vi att du hittar något som passar. Gästparkering är gratis vid boendet. Här finns även en lyx variant av det romantiska paketet som inkluderar boende i svit med jacuzzi, mousserande vin, frukt och ostbricka på rummet samt frukostbuffé. Uppsala domkyrka - 7 minuters promenad. Om du inte vill göra uppehåll i träningen bara för att du är på resande fot inga problem! Boka detta hotell med jacuzzi 8,1 Mycket bra 109 recensioner, gimo Herrgård byggdes på 1700-talet och ligger i ett parkområde vid Gimodammen.

Välkommen till Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hitta och boka ett hotell med gym i, uppsala. På m letar du enkelt efter hotell och kan hitta ditt perfekta boende. Om du inte vill göra uppehåll i träningen bara för att du är på resande fot inga problem!


Sitemap