Usch stockholm


usch stockholm

visar aktuell konst och moderna installationer. Stockholmspaketet ger även rabatt på resor med lokaltrafiken. För att få se lite mer av staden och studera byggnader ur ett annat perspektiv kan man med fördel färdas på vattnet. Strömma erbjuder sightseeing med båt, i en tur som kallas Under Stockholms broar. Långholmen Långholmen är en långsmal ö mellan Kungsholmen och Södermalm. Här finns även flera gamla kyrkor, som Riddarholmskyrkan och Storkyrkan med anor från medeltiden. Härifrån tar man sig enkelt vidare till centrum med snabbtåget Arlanda Express eller Flygbussarna.

Usch stockholm
usch stockholm

Lite längre bort ligger även Östermalm och Stureplan, med många exklusiva butiker. Här finns även Sergels Torg eller Plattan och stadens kulturhus, som drivs av Kulturhuset Stadsteatern. I Stockholm finns flera intressanta konstmuseer. Här finns guider till nöjen, sevärdheter och attraktioner, men även information om allt ifrån lokaltrafik till stadens bästa shoppingområden.

Lägenhet säljes stockholm innerstad, Eurosko stockholm design, Inredning stockholm dis, Solna stockholm pendeltåget,

Turister brukar ofta bege sig hit för att besöka Fotografiska Museet och eller någon bra teater, som Södra Teatern eller Göta Lejon. Skärgården, stockholms skärgård består av 30 000 öar och här finns outtömliga möjligheter för äventyr. Många turister åker på dagsutflykt till någon större ö, som Utö eller Fjäderholmarna, sas tel aviv köpenhamn där det finns gott om kaféer, restauranger och små butiker. I västra änden av ön, nära Hornstull, ligger Tantolunden som är ett omtyckt naturområde med kolonistugor och strandbad. En av de mest kända lokalprofilerna i området var Astrid Lindgren, som i över 70 år bodde i en lägenhet på Dalagatan, med utsikt över Vasaparken.


Sitemap