Skola24 malmö stad schema


skola24 malmö stad schema

på besökarens dator för att förbättra webbplatsen för dig som besökare. Malmö skolrestaurangers policy om specialkoster. Informationen rensas från våra systemloggar var sjätte månad. Inlagd 00:54 av Christer Olsson. Om webbplatsen, som du når via en länk i sidfoten. Kostintyget är giltigt hela skolgången om det. Mvh Personalen på fritids. 2018 02:39 av lggr Admin /skolval, viktig att läsa angående mänskliga rättigheter lunds universitet praktik Skolvalet följ länken!

Skola24 malmö stad schema
skola24 malmö stad schema

Det enskilda IP-numret är ointressant för oss och vi avidentifierar all information i så stor utsträckning som möjligt. För tillagning och leverans ska aktuellt intyg finnas. Personuppgifter på, ett IP-nummer är din unika adress på internet.

IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats. Normala öppettider: Mån-Fre 8-16. Den information vi har i våra systemloggar sparas endast i syfte att webbplatsen ska fungera bra. Inlagd 02:04 av lggr Admin. Vi har även lunchöppet kl 12-13. Visar inlägg 1 - 10. Här hittar du Malmö stads e-tjänster. Mer information om dina rättigheter, dina rättigheter regleras i dataskyddsförordningen (DSF/gdpr). Nytt inför nästa läsår är att. Specialkost, för de elever som är i behov av specialkost behöver skolrestauranger få in ett kostintyg samt ifylld blankett för anmälan av specialkost. Den 3 maj är det premiär för grundskoleförvaltningen nya e-tjänst, om skolskjuts.


Sitemap