Poolhus padel-center borås


poolhus padel-center borås

trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Gdpr ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Bästa användare, Har du hört talas om gdpr? Vårt koncept med, business Sports Club tror vi kan öka intresset för företag i Borås genom att kombinera sportaktiviteter med nätverkande, säger Pontus Henryz, VD för Business Sports Club. Vi behöver därför vissa uppgifter om dig för att du bland annat ska kunna använda tjänsten för att boka en bana eller nyttja andra tjänster matchi erbjuder. Jag godkänner de nya villkoren. Viktiga delar från integritetspolicyn: Du som användare har möjlighet att bli borttagen från vårt system (dock kan vissa uppgifter behöva sparas kopplat till bokföringslagen). Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss. Användarvillkoren i sin helhet kan du läsa här. Business Sports Club, brinner för padel och äger fastigheten.

poolhus padel-center borås

Samla ihop några vänner och spela padel! Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Vi har ett unikt koncept för företagsledare och VD som visat sig attraktivt i Göteborg med myrorna umeå oppettider omnejd. Välkommen till Poolhouse Padel Borås. Padel Center Göteborg AB går vidare och planerar nu för en ny anläggning i Borås. Information om vilken driftsmiljö och hur datasäkerheten fungerar. Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som användare. Byggloven är inskickade och ambitionen är att vara i gång under senare delen av hösten, säger Stefan Koch, VD för Padel Center. Rack finns att köpa eller hyra, bollar får man köpa.

Vi har ett hundratal ledare i vårt koncept och är givetvis ödmjuka inför etableringen men tror att en liknande modell har plats även i Borås, fortsätter Pontus. Du kan se vilka personuppgifter vi behandlar om dig samt vad dina personuppgifter används till. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med vilka uppgifter som finns sparade om dig, som till exempel namn och kontaktuppgifter samt köphistorik. Anledningen till etableringen är främst för att vi har en väldigt god relation till Stefan Hansson på Hansson Holding som är medlem.


Sitemap