Bilbesiktning stålgatan uppsala


bilbesiktning stålgatan uppsala

och i rondellen så tar du den första avfarten så att du kör in på Fyrislundsgatan. Bokning, priser och drop-in: Priser som visas på Carly avser förbokade tider online. Välkommen in till oss, här kan vi hjälpa dig med kontrollbesiktning och fordonstester. Sväng sedan in på nästa gata till vänster för att komma in på Edvard Berlingsgatan. Utanför Uppsala: Åk mot norr på E4 tills du kommer till kommer till avfart 187 mot Uppsala S, för då ska du ta in på den avfarten in mot höger. På stationen finns anpassad toalett för besökare med funktionshinder. Priserna för efterkontroll hos Bilprovningen i Uppsala Fyrislund varierar mellan kr beroende på fordonstyp. Åk ner tills du ser Mekonomen på höger sida, för då ska du svänga in till vänster in på Hansellisgatan. Nu är det inga rondeller kvar.

Bilprovningen accepterar följande kort: Din-X, Finax, köpkort, Mastercard, OKQ8, Preem (inte Preem Såifa-kort Rikskort och Visa). Efter nästan 500 m så når du en rondell, och i den ska du ta den andra avfarten in på väg 282/Almungevägen.

Boka besiktning online eller via telefon hos Bilprovningen.
Uppsala -Fyrislund - din trafiks kerhet sedan 1963.
Kom in p bilbesiktning i, uppsala.

Kör förbi Hotell Fyrislund och ta in på första gatan till höger in på Hansellisgatan. Bilprovning i Uppsala smidigt och prisvärt. Använd servolinksystemet vid din ankomst för att få personalens hjälp. Om du däremot vill ta reda på bilens skick mellan den årliga kontrollbesiktningen kan vi erbjuda broms- och miljötest. Anmäl din ankomst, när du kommer till stationen är du välkommen in till oss för att ankomstregistrera dig på terminalen. Betalning: Du kan välja mellan att betala med kontanter, med kort eller att betala i förväg genom deras hemsida. Vägbeskrivning: Inne i Uppsala: Kör mot sydost på Tycho Hedéns väg förbi Willys och Celsiusskolan. Efter 700 m så kommer du till nästa rondell, och då ska du åka in på första avfarten till Rapsgatan. 120 m ner på Rapsgatan så ska du svänga in till vänster in på Fyrislundsgatan. 44 m fram på vänster sida så ligger Bilprovningen Uppsala Fyrislund.


Sitemap