OK kungsgatan uppsala


oK kungsgatan uppsala

du för e-postaddress? Vi rekommenderar också en utflykt till Fyrishov, ett välbesökt äventyrsbad med rutschkanor, vattenfall och vattenkanoner. Hos vår verkstad är din bil alltid i noggranna och kunniga händer. Hitta din närmaste station och boka hyrbil redan idag! Din nybilsgaranti gäller naturligtvis vid service och reparation hos oss på Bilteknik i Uppsala.oK kungsgatan uppsala

HVO; Diesel Bio; Diesel Höghastighet 120/min. Uppsala har med sin historia fängslat människor i åratal. Boka en hyrbil hos oss på, oKQ8 och vandra i våra förfäders fotspår.

OK kungsgatan uppsala
oK kungsgatan uppsala

Bilomatic Bil AB, vi har valt att fokusera på två starka varumärken, Mitsubishi och Citron som kompletterar varandra. OKQ8 Bilverkstad, hos en OKQ8-ansluten verkstad vet du att arbetet blir ordentligt gjort. Även köp och försäljning av bilar och biltillbehör kan komma ifråga. Tack för ditt meddelande. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Ändra, parkeringplatser i närheten, närmaste parkeringsplatserna i området. P 820m, parkering, p-Plats Kungsgatan Uppsala, p 883m. Visste du att när du servar bilen hos OKQ8 Bilverkstad Uppsala erbjuds du även en förmånlig assistansförsäkring för din bil? Här hittar du också Skandinaviens största och äldsta kyrka, ett av nordens äldsta universitet och den symboliska Linnéträdgården. Rapportera fel OKQ8 - Kungsgatan. Vad är felaktigt på sidan? Parkering (EasyPark studenternas, medlem i Biluthyrarna, vi är en sammanslutning för alla företag som arbetar med biluthyrning.

Bilteknik i, uppsala, aB är ett mindre aktiebolag med 4 anställda.
Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 139 TKR.
Det sitter fler män.
Förra året gick företaget med vinst.
Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.

Ny restaurang i uppsala melker
Åhlens city göteborg kungsgatan
Har lund i uppsala
Systembolaget öppettider midsommarafton uppsala


Sitemap