Praktikertjänst ortopedi stockholm liljeholmen stockholm


praktikertjänst ortopedi stockholm liljeholmen stockholm

ett idrottslag är det viktigt att ha en fot i den dagliga kliniska verksamheten. Praktikertjänst Ortopedi Stockholm, Liljeholmstorget 7, Hiss B, Plan 8, 117 63 Stockholm. Receptionens öppettider Måndag - Torsdag:.30-15.30. Besöksadress: Liljeholmstorget 7, Plan 8, Hiss. I helt nyrenoverade lokaler arbetar ortopederna Björn Waldebäck, Carl Siljeholm, Göran Arn och Magnus dolph lundgren brottare Forssblad, som alla är specialister inom framförallt knä- och axelkirurgi, och med förtroendeuppdrag inom idrottsmedicin hos flera idrottslandslag på OS- och elitnivå. På Praktikertjänst Ortopedi Stockholm arbetar några av Sveriges mest erfarna ortopeder, och du kan du bland annat få hjälp med skador i framförallt knän och axlar. För ytterligare information, kontakta gärna: Björn Waldebäck, specialist i ortopedi och verksamhetschef Praktikertjänst Ortopedi Stockholm, e-post: Carl Siljeholm, specialist i ortopedi, Praktikertjänst Ortopedi Stockholm, e-post: Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, tel:, e-post. När vi nu tar steget och startar en egen verksamhet så vill vi direkt från start erbjuda hög tillgänglighet och kvalitet samt ett varmt omhändertagande.

Ortopedi Stockholm - Hitta mottagningpraktikertjänst ortopedi stockholm liljeholmen stockholm

Ishockey möter fotboll på Praktikertjänst Ortopedi Stockholm och mottagningen ligger i Liljeholmen strax utanför Stockholm city och slog nyligen upp portarna. Tillsammans med Plackers hjälper vi dig att hitta motivationen till att börja och berättar vad karta över uppsala Mexiko med politisk division vectorize som händer om du struntar i den. Nu har patienter med idrotts- och motionsskador möjlighet att besöka en mottagning där landslagsläkare arbetar. Vi har nog sett det mesta inom ortopedi och idrottsmedicin, säger Carl Siljeholm, specialist i ortopedi, läkare IF Brommapojkarna och en av grundarna till Praktikertjänst Ortopedi Stockholm. Att börja använda tandtråd kan vara svårt, men det är viktigt att använda då den utgör hälften av en god munhälsa. Från Till, liljeholmstorget stockholm. Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! Mottagningen som drivs inom vårdval ortopedi på uppdrag av Stockholms läns landsting kommer att ta emot patienter från hela länet, men även från andra landsting samt från försäkringsbolag. Fre 08:30-11:00, mailadress för allmänna frågor: För bokning och ombokning hänvisar vi till telefon. Var och en som arbetar här på mottagningen har mycket lång erfarenhet och tillhör de kirurger som utför flest ingrepp per år inom vårt fält. Kompetens - Ortopedi: Sverige, liljeholmstorget Är det här ditt företag?praktikertjänst ortopedi stockholm liljeholmen stockholm

Praktikertjänst Ortopedi Stockholm, Liljeholmstorget 7, Hiss B, Plan 8, 117. Besöksadress: Liljeholmstorget 7, Plan 8, Hiss. Praktikertjänst Ortopedi Stockholm, mottagningen drivs inom vårdval ortopedi på uppdrag. Stockholms, läns Landsting och vi tar emot patienter från hela länet. Ortopedmottagning med inriktning på skador i knä och axel samt idrottsskador.


Sitemap