Blocket bostad säljes umeå


blocket bostad säljes umeå

läge. Kr, innertavle 122 m, mäklartipset. 12 dagar Rymlig och välbyggd vinkelvilla med stor carport och maskinhall. Välplanerad och trevlig lägenhet med sjönära läge på omtyckta och trivsamma Tomtebo. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50 rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på kvalitet i alla leden ett garanterat framgångskoncept! Lägenheten har genomgående fina och ljusa. Fjärrvärme-golvvärme ger fantastisk komfort i entréplan och övervåning, i källaren. Anna bor med sin familj i Sävar och under sina lediga dagar vistas hon helst i stugan vid havet i Robertsfors kommun.

Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Utgångspris: kr Boarea: 68,5 kvm Avgift: 4 688 kr/mån Rum: 3 rum (2 sovrum) Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej) Umeå / Umedalen Kavaljersvägen 14 C Rymlig, ljus och fräsch etta i markplan med egen ingång. Välskött hus med genomgående fina ytskikt, välplanerad planlös. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen.

Walter är mycket serviceinriktad och gör allt för att du ska känna förtroende för honom. Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord för oss. För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad tack vare vårt stora kontaktnät. Mycket väldisponerad och smakfullt renoverad trerummare på markplan, med stor inglasad balkong/uterum och altandörr ner till grönytorna nedanför. Han är gift med Kerstin, egen företagare.


Sitemap