Billig sushi i stockholm city


billig sushi i stockholm city

mot plånboken, med utvalda små- och varmrätter för såväl köttätare som vegetarianer och de som föredrar fisk. 10 adresser Här visar eleverna på Stockholms internationella restaurangskola vad de går för - till riktiga elevpriser. Artillerigatan 14, Östermalm, mysiga Fondueboden i Vasastan ser ut som en alpstuga i Schweiz, och har gjort det sedan 90-talet. Här samlas man kring rykande små grytor och tillagar sin egen fondue direkt vid bordet - mycket upplevelse och mat för pengarna. Café Facile, fransk kvartersbistro med facila priser, mottot på Café Facile i Vasastan är att servera hög kvalitet till låga priser, och här ligger i regel allt under den magiska 200-gränsen. Fler resultatsidor:1 2 3 4 5, nästa hittade fler än 10 sushi-ställen nära Stockholm City. Östgötagatan 35, Södermalm Nybrogatan 38 charmar många med skön stämning, generösa öppettider och kanske framförallt: sydeuropeiska rätter till vettiga priser. Hit kommer du med stor sannolikhet att återvända för den prisvärda à la carten, förmodligen är det kanske långkoket som lockar dig lite extra.

Plocka ihop exempelvis tacos, ssäm och yum buns i olika varianter och testa lite av varje. Här letar vi rätt på Stockholms middagsrestauranger som erbjuder genomtänkta koncept, bra mat, god stämning eller andra egenskaper som får oss att lämna restaurangen med en positiv känsla och slantar kvar på fickan. Menyn lockar med spännande sushivarianter (vad sägs om lax, prosciutto och mangopué? Sushi och Café, malmtorgsgatan 5 (284 meter bort).

Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Sankt Eriksgatan 103, Vasastan Masahiro har funnits sedan 90-talet och hittas idag på flera håll och kanter i Stockholm. Snittbetyg:.82 röster, kanvas, arsenalsgatan 3 (177 meter bort snittbetyg:.43 röster. Här finns många intressanta smaker att utforska, bland annat Tezukuri Roll med tempura-friterade jätteräkor. Restaurangen ligger på Lindhagensgatan endast ett stenkast från Hornsbergs strand, perfekt för den som vill ta med och äta sin lunch eller middag vid vattnet. Från uteserveringen får du även en glimt av Norrmälarstrand som ligger ett kvarter bort. Hattori Sushi Devil R26, regeringsgatan 26 (167 meter bort). Här kan du ibland få vänta lite på bord, men platserna är fler och tätare än vad man tror och på sommaren är uteserveringen öppen för fler. Kungsgatan 18, Norrmalm/City Till Wienercaféet kan du komma under hela dagen för frukost, brunch, lunch, afternoon tea och middag. 3 adresser En både elegant och avslappnad Östermalms-oas inhyst i Armémuseums ståtliga lokaler. Restaurang Stockholms hetaste restauranger just nu ktivitet Den kompletta guiden till aktiviteter i Stockholm Restaurang Guiden till Stockholms bästa julbord Restaurang Stockholms bästa restauranger för en wow-upplevelse ttklubb Nattliv för en mognare publik Restaurang Den kompletta guiden till Stockholms bästa brunch Restaurang Guiden till Stockholms.

Sushin är lika snygg som god och helt klart värd sin prisklass. Linnégatan 13, Östermalm Play Mat och sällskapsspel Lekfullt Panini-koncept på Kungsgatan med mat, musik och sällskapsspel i en skön kombination. Maila oss gärna på om du vet någon bra restaurang med låga priser i Stockholm som vi har glömt och borde lägga med i guiden. Här kommer du garanterat billigt undan, och på köpet får du så klart hela härliga kvartersmiljön.

Buss 50 stockholm stationär, Pub stockholm vasastan, Mat för livet stockholm, Pasta restaurang stockholm östermalm,


Sitemap