Maratonkörning göteborg


maratonkörning göteborg

2016. Häng med och titta på de mäktiga fyrspannen där kuskarna lotsar sina fyra hästar genom olika hinder i Slottskogen. Håll utkik på Västtrafiks hemsida efter information om hur just din buss- och spårvagnsresa berörs under tiden som körningen pågår. Nu ska EM-segraren koras, maratonmomenet är det mest fartfyllda av de tre momenten i körningen. Lördagens fyrspannstävling genom centrala, göteborg blir enligt arrangörerna en hästupplevelse utöver det vanliga. De två hästarna framtill kallas förlöpare, och är viktigast för att spannet ska fungera. Så ser det ut när fyrspannen drar fram. Det kan lätt bli någon häst som inte riktigt vill. Men vid den stora tävlingen i Aachen senast fick jag hjälp av en god vän, en dansk tränare, som förstod vad jag behövde.

SM i sportkörning Göteborg Hästsportklubb
Svenska fyrspann kör för medalj i EM Göteborgs-Posten - Sport
Spännande upplösning på SM i sportkörning - Svenska
Longines FEI European Championships Gothenburg 2017

Pepprat Rödgrönt Om Uppsala, Sverige Och Toyota, tundra, tRD, pro Preem, linköping, opening times Norrk ping - stersunds FK: Fu ballprognose, Statistik

Exakt vart vi träffas lägger jag till lite senare eftersom jag är lite osäker på hur det ser ut med eventuella avspärrningar och kollektivtrafik under detta event. Följande gator och platser påverkas på ett indirekt sätt av maratonkörningen: Basargatan, Haga Östergata, Haga Nygata, Pilgatan, Husargatan, Risåsgatan, Kastellgatan, Nordenskiöldsgatan, Olivedalsgatan, Linnégatan, Alfhemsgatan. Ytterligare information om evenemangets påverkan på framkomligheten hittar. Det kan bli knökat, som göteborgarna säger, tror fyrspannens förbundskapten Gerhard Winroth om publikintresset. Det brukar jag trösta mig med, säger Fredrik Persson.

Göteborg på Heden och i Slottsskogen. Upplev hästkrafterna på nära. Sportkörning med maraton genom parkerna i centrala.


Sitemap