Tygaffär stockholm drottninggatan


tygaffär stockholm drottninggatan

på bilden (nr 11) bredvid huset med statyerna. Man kan också notera att när 33:an var eldriven trådbuss var trafiken dubbelriktad på Drottninggatan! Efter att ha tagit denna nya bild kontaktade jag Urban Duhrin som tog 1970-talsbilden. Vi har ju tidigare här på bloggen berättat. Huset finns ju kvar men är rejält ombyggt inuti. Tack för dessa berättelser som fördjupar intrycket av platsen! Tidningen finns i Kungliga Bibliotekets samlingar. 1979 var jag ganska ofta på café i Gamla Stan och gick via Drottninggatan och den täta farliga oreglerade trafiken på Fredsgatan. Sedan finns det de som också tycker att husen var fula, nerslitna och en skam att visa upp. Visar 1-10 av 16, billigt, medel, dyrt.

Vegetarisk mat stockholm, TV4 spela lokala nyheter stockholm, Bra restaurang i stockholm billig,

Gåtan byggde ju på SvD-läsaren Urban Duhrins bild från slutet av 1970-talet. Lorentz Brydolf: I hörnan Fredsgatan låg Nordiska bokhandeln som var en institution. Förmodligen hade detta att göra med att en del av fasaden alltså rasade under renoveringen. Kristineberg, kungsholmen, lilla Essingen, långholmen, marieberg, norra Djurgården. Mejla gärna till om det är någon annan plats eller företeelse som du tycker vi ska använda i bloggen eller om du kanske har en egen historia eller bilder). Här några berättelser från er bloggläsare apropå veckans plats: Hans Olsson: I den fina bankhallen som fanns på den överbyggda gården låg, när jag var liten på 1950- och 1960-talen, PFA, dvs Postens Filateliavdelning.

Tygaffär stockholm drottninggatan
tygaffär stockholm drottninggatan

Stockholm södra tåg avgångar, Hudläkare helsingborg drottninggatan, Mysig restaurang i stockholm city, Trafikolycka e18 stockholm,


Sitemap