Bordslampa designtorget


bordslampa designtorget

en antireflexspridare, vilket ger bättre spridning av ljuset på arbetsytan. Utbudet är mycket stort, de allra flesta varumärken, formgivare och återförsäljare finns representerade. Det karaktäristiskt fyrkantiga lamphuvudet är försett med LED-lampor och är justerbart. Bobbles är en modern bordslampa i glas som tar ut svängarna med en lägre bas. Lampan tillverkas i aluminium i ett antal färger samt ytbehandlingar. Valmöjligheterna är oändliga, speciellt om man surfar runt lite online. Ger ett bra arbetsljus och är snygg att placera på skrivbordet. En del modeller står direkt på skrivbordet medan andra sätts fast med en liten klämma av något slag. Lampan finns i de högblanka färgerna Jet Black, Linen White, Dove grey samt med en finish i ljus krom, Bright Chrome.

bordslampa designtorget

Mio bordslampa glas
Bordslampa svart mässing

Bordslampan har en matt vit finish med svart tygkabel och vackra detaljer i guldborstad metall. Fot i mässing och transparent kabel med brytare. Max tjocklek på bordsskiva 5cm. Stilrena bordslampor, bordslampa Urban, bordslampa Urban, vitAtt ha en bra bordslampa är viktigt, oavsett vilket bord den står på! En skrivbordslampa som passar in i den övriga inredningen är en trevlig detalj. Till butik Radon Bordslampa Radon är en lampkollektion i minimalistisk design, formgivna av Hans Sandgren Jakobsen för Lightyears år 2005 och kommer här som bordslampa. Energiklass: A E Till butik Vienda Flex bordslampa Vienda Flex är en tidlös och dekorativ bordslampa. Denna plafond gör sig lika fin i det klassiska hemmet så som det moderna. Hela bordslampan är pulverlackerad pizzeria colosseum stockholm i en mattsvart färg.

Detta är verkligen en lampa som pryder sin plats samtidigt som den sprider sitt ljus! Lampan har en justerbar arm med mekaniska fjädrar, vilket gör den flexibel och funktionell. Ljuskälla ingår i erbjudandet. Erbjudande 3300 kr, att köpa en skrivbordslampa på nätet är verkligen ett bra val.

Bordslampa Lada, Klassisk bordslampa i silver havsö,


Sitemap