Bästa campingen nära stockholm


bästa campingen nära stockholm

olika stugor. Här kan Du gå rakt ner mot stranden. Ny fin brygga sedan ett eller två år, en lummig ring av grönska, grillplatser och närliggande toalett och dusch. Här erbjuds stugor från 2 till 6 bäddar, husvagns- och husbilsplats samt möjlighet att tälta.

Följ sedan skyltar norrut en bit så är du på Sveriges bästa naturiststrand. Visa hänsyn till varandra och reskektera dessa! Följ den över klipporna förbi några fritidshus och förbi några båtbryggor. Från vänstra (sydvästra) hörnet på parkeringen går en stig mot stranden. Sedan fortsätter vi norrut mot roliga campingar, bohuslänska fiskesamhällen, paddlar havskajak och går på spa. På kvällen är det skuggigt på nakenbadet, men när det är lite glesare med människor kan nakenbadarna flytta över till solsidan utan att störa. För bokning ring: eller skicka ett mail. MalmÖ: Brygga 10 på Ribersborg (Ribban) har blivit en riktigt bra bit av stranden. Uthyres både sommar och vintertid. Sov gott, ät gott, surfa fritt och njut av en god bok. Alldeles utmärkt för barnfamiljer alltså.

Under vintern finns det tillgång till flera parkeringsplatser 1 st motorvärmareuttag och närhet till skoterled ut mot Svegsjön. Stockholms enda officiella nakenbad som drivs av Stockholms kommun. Lättare frukost kan köpas till på plats för 80:-/person. Närhet till fina fiskevatten. . Tag här den gula färjan till Bohus-Björkö. Kristianstad: 3 Km Söder om Yngsjö finns en fribadstrand kallad Gropahålet. Kör från Delsbo över Bjuråker (väg 305 sväng av väg 305 i Friggesund och fortsätt nordost längs stranden av Norra Dellen.


Sitemap