Hyra Nimbus stockholm


hyra Nimbus stockholm

till vackra Djurgården för ett besök på nöjesparken Gröna Lund och hälsa på djuren på friluftsmuseet Skansen. Alla sorters motorbåtar uthyres. Hyr din båt bli dagmamma göteborg nu! Rent a boat in Stockholm area. Varmt välkomna att hyra minibuss i Stockholm! Att hyra båt i Stockholmstrakten eller Stockholms skärgård är bästa sättet att se stenstaden på vattnet. Du kan välja region i menyn ovan. Oavsett vad som för er till Stockholm är ni välkomna att hyra passande minibussar i Stockholm hos oss på Sixt. Eller varför inte köra er minibuss från Stockholm för en dagsutflykt till vackra Drottningholms slott?

Här hos oss på HyraHyra hittar du olika motorbåtar att hyra i Stockholm och Göteborg, på västkusten och ostkusten samt Värmland och många andra platser i Sverige. I priset ingår alltid en grundförsäkring. Missa inte heller det populära Vasamuseet och konstmuseet Moderna Museet.

Växellåda, automat, bio malmö björn borg lägsta åldergräns 24 år, boka här, acriss Code: fvar, säten 9, dörrar 4, resväskor. På Sixt i Stockholm ser vi alltid till att erbjuda prisvärda lösningar för er bilburna resa. Fira din födelsedag med din favoritmusik och dina närmsta vänner eller varför inte fria till din fästmö i Djurgårdsbrunnsviken. Nimbus, Bella, Bayliner, Yamarin, Askeladden, Sealine.m. Vår biluthyrning i Stockholm tillhandahåller prisvärda och moderna minibussar som rymmer 7 till 9 passagerare. När de kommer till att hyra motorbåt eller om du själv har motorbåt som uthyres så är HyraHyra den självklara platsen för uthyrningen. Om ni vill dela upp körningen går det även bra att registrera extra förare till er minibuss i Stockholm. Växellåda, automat, lägsta åldergräns 24 år, boka här, acriss Code: fvan. Vi har modeller från.ex.


Sitemap