Länsstyrelsen stockholms län eldning


länsstyrelsen stockholms län eldning

relevant. Publicerad, länsstyrelsen har i dag beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län med hänsyn till att det råder hög brandrisk i skog och mark. Eldningsförbudet gäller tills vidare och bedöms fortlöpande, säger Staffan Gröndahl. Vissa butikskedjor har ju slutat sälja engångsgrillar för att det är extra olämpligt att använda just. På grund av hög brandrisk i skog och mark har Länsstyrelsen i Stockholm och Uppsala län beslutat om att generellt eldningsförbud gäller från och med Eldningsförbudet gäller tillsvidare. Klockan.00 på tisdagen började flyg växjö stockholm ett nytt eldningsförbud att gälla i Stockholms län. Observera lokala bestämmelser angående eldning. Var också försiktig med cigarettfimpar och till exempel verktyg som kan slå gnistor. Start om oss nyheter eldningsförbud i Stockholms län.länsstyrelsen stockholms län eldning

L nsstyrelsen har idag beslutat att upph va eldningsf rbudet i Stockholms. F rbudet upph r att g lla fr n och med torsdagen den klockan.00.

Kan inte detta tillgodoses avråder räddningstjänsterna från eldning även om eldningsförbud inte gäller i länet. Eldningsförbudet betyder generellt att all eldning utomhus är förbjuden. Fortfarande ska eldning genomföras på ett uppenbart säkert sätt och under stor försiktighet. Vad gäller för engångsgrillar och spritkök? Eldningsförbudet omfattar även engångsgrillar då de lätt kan orsaka bränder. Engångsgrillar kan bli mycket varma, och ställer du en engångsgrill i gräset kan det lätt ta eld. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet och inte vet. Förbudet omfattar även särskilt iordningställda grillplatser men inte grillning på egen tomt. Bedömningen att häva eldningsförbudet är gjord utifrån smhi:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster. All eldning sker på eget ansvar. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Bedömningen av eldningsförbud är gjord utifrån smhi:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster.

Boende stockholms skärgård, Skidåkning stockholms stadion, Besök stockholms tingsrätt,


Sitemap