Lokaler lunds kommun


lokaler lunds kommun

Lunds centrum är även hem för en rad trevliga uteserveringar och restauranglokaler. Ericsson Mobile Communications, ericsson Mobile Platforms, hugo Nordströms handskfabrikslokal. II.2.4) Beskrivning av upphandlingen: Lunds kommun upphandlar babar elefant lancaster skolskjuts. Ericsson Modems kontorslokaler, sony Mobile kontorslokaler, alfa Laval industrilokaler. Option: nej,.2.12) Information om elektroniska kataloger,.2.13) Information om EU-medel. De viktigaste företagen med industrilokaler i Lund idag är: Tetra Pak med sina kontors och industrilokaler.

Andra viktiga industrier i Lund är den medicinska och farmaceutiska. En industrilokal med A-läge går på 500-800 kr/kvm/år (NAI Svefa Analys nr1/2010). Bland de större ägarna av kommersiella fastigheter återfinns Briggen (. I.4) Typ av upphandlande myndighet, regional eller lokal myndighet,.5) Huvudsaklig verksamhet. Lunds kommun ser gärna att utbyggnad av industriområden sker i tätorterna Dalby, Södra Sandby och Genarp göteborgs ljudfestival men även i Södra Gastelyckan i centrala Lund. Endast några kilometer från Öresundsbron och Malmö Airport och med tillgång till både hamnen i Malmö och Helsingborg. Lund ses som ett centrum för nyskapande forskning och industrilokaler. Prisläget för lokaler i Lund, för att hyra kontorslokal i Lund med A-läge i Lund får man betala kr/kvm/år. Gambro industrilokaler, stora industrilokaler men även köpcentrum, det största köpcentret i Lund är Nova, där har de flesta kända varumärkena hyrt lokaler.lokaler lunds kommun

Om ni vill optimera sökningen av lediga kontor kan ni göra det längst upp på sidan.
Om ni hittar en ändamålsenlig lokal som passar som kontor i Lunds kommun så kan ni ringa fastighetsägaren för mer information.


Sitemap