Malmö bomb polisstation


malmö bomb polisstation

cannot be cast. Det var en man som ringde dit och berättade att det fanns en sprängladdning utanför. Jag kunde ha gått precis utanför med hunden. Sort by, community Details r/sweden Rules. Det är ytterst allvarligt att man ger sig på polisen, man ger sig också på demokratin. Nyheter, nyheter 00:00, en okänd man bombhotade polisstationen vid Davidhallstorget i Malmö strax efter 17 på söndagen. Händelsen har bedömts som en särskild händelse och polisen har gått i stabsläge för att kunna kraftsamla alla tillgängliga resurser i regionen, skriver polisen på sin hemsida. Riktat mot polisen, man konstaterar också att polisväsendet ska ha varit det uttalade målet för sprängningen.

Det är en kraftig sprängladdning som har förstört fönster och en tegelvägg, säger Marie Keismar, länsvakthavande polis. By using our Services or clicking I agree, you agree to our use of cookies. Vi kommer aldrig backa undan för kriminaliteten säger Carina Persson i ett uttalande på polisens hemsida.

Man såg också en man springa från platsen. Den söndersprängda närpolisstationen ligger på Eriksfältsgatan i Malmö innerstad och där fanns personal på plats till någon timme före attentatet. Men än så länge har det inte drabbat mig, gudskelov, säger Tomas Holmkvist. Hotet framfördes per telefon till Malmötidningen Kvällsposten. Även inne i byggnaden är skadorna omfattande. Den senaste tiden har det skett flera attacker mot polisen i Skåne. "Kvällens dåd visar att vi måste fortsätta jobba intensivt i kampen mot den grova brottsligheten. Det är ingenting nytt att det smäller. Så sent som i oktober förra året sprängdes entrén till polishuset i Helsingborg och hösten 2014 inträffade en kraftig explosion utanför entrén till. Polisen har gott om vittnen till händelsen men vad de sett eller berättat kunde polisen inte säga under natten. Under dagen ska man fortsätta sammanställa uppgifter och förhöra vittnen. För att det ska hända mer saker.


Sitemap