Jazzdans helsingborg


jazzdans helsingborg

which is classical. Sen belönas man med en medalj och får ett betyg., standardMix, på den här kursen fokuserar vi på standard danserna. Det är så roligt så man glömmer bort att det är träning! Dansa för skoj skull eller satsa lite mer och börja tävlingsdansa., street /HipHop, hiphop/streetdance är som namnet säger gatornas dans. Ta reda på vilken kurs som passar just dig! För mer info kontakta oss., bugg. Zumba Vad är zumba?

Visar 1-6 av 6 träffar, sortera. Mjukiskläder/gymnastikkläder eller dansdräkt går bra., dansmix, det året man fyller 4 år börjar man dansa själv. Helsingborg 1 395 SEK 10 tillfällen, barndans, helsingborg 4-5. Under discolektionerna värmer vi upp med en uppvärmning i högt tempo med inslag av styrke- och smidighetsövningar. Hon har bred erfarenhet av dans och bl a arbetat som dansare, sångare och musikalartist. Dansskolan finns i Nicolaiskolans Estethus, Studievägen 1 i Helsingborg. Tex chacha, vals, samba och discoswing., medaljklass Brons/Silver/Guld, fortsättning på pardansen.

Åka tåg från göteborg till helsingborg
First hotel kärnan helsingborg

Du hittar verksamheten bakom Folktandvården på Södra Stenbocksgatan. Vi hälsar vår "ny/gamla" lärare Jennifer Sjöström välkommen till Folkuniversitetet. Hon har bl a gått Musikteaterskolan i Bjärnum och Performing Art School i Göteborg. Släpp loss till härliga rytmer. Lätt koreografi svettpass för dig som älskar dans. Medborgarskolan Syd, prova på Minimusikal och olika sorters barndans. Old school grundades på 70-talet och blev grunden för all streetdance, new style är en utveckling där nyskapande och attityd är nyckelord. Helsingborg 1 300 SEK 10 tillfällen, streetdance, helsingborg 8-11 år, bliss Dance Academy. Lektionerna bygger på glädje och lust och genom små enkla danser och övningar tränas motorik koordination samt förmågan att samarbeta.


Sitemap