Stadsmissionen göteborg second hand


stadsmissionen göteborg second hand

karta. Stockholms Stadsmissions second handbutik på Liljeholmstorget i Stockholm är en av flera second handbutiker inom organisationen och precis som på Myrorna och många andra second handbutiker bidrar man till välgörenhet och deras ideella verksamhet på flera sätt när man handlar där. Öppet: Måndag-fredag: 10-17, lördag: Stängt. Ett julspel som visas vid Domkyrkoplan, i Biskopsgården, Landvetter och Mölndals centrum. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

Om oss Om oss. Den första december ger sig. Stadsmissionen tillsammans med Ringlinien ut med Julklappsvagnen för att samla in klappar till familjer och äldre som har det tufft ekonomiskt.

stadsmissionen göteborg second hand

Tack för göteborg hotellpaket liseberg att du är med och bidrar! Välkommen att fira jul och nyår med oss i S:t Johanneskyrkan! Alle anzeigen, alle ansehen, videos. Nu är våra butiker påfyllda med höstkläder. Men många familjer och äldre i vår stad har inte råd. Ha en hållbar jul!

stadsmissionen göteborg second hand

Flyg göteborg till paris, Sista minuten från göteborg till antalya, Karaokebar göteborg,


Sitemap