Stockholmshus 11 tvättstuga


stockholmshus 11 tvättstuga

utlandsresa gick till Paris efter att jag ha de slutat min utbildning vid Norrköpings textilinstitut år 1949. I hiatorisk tid kallades högtiden för Midvinterblot och då var folk hedningar och offrade ett lamm till asagudarnas ära Numera är julen mer eller mindre affärsmännens högtid för då öppnar folk på plånöckerna och köper inte bara presenter utan mat i överflöd. Det mest minnesvärda från resan blev att vi blev utkastade från tunnelbanan tre gånger på rad. 7/1 hemnet se helsingborgs kommun 2018. Man får då erinra sig de stunder man haft och glömma att det är vinter. Vi kan ju inte gärna gå tilbaka till hästskjutsarnas tid, men det kanske skulle vara bra för klimatet om bilarna drevs med elektricitet. Numera fastar vi bara när vi vill gå ner i vikt och bryr oss sinte om å mycket om varifrån seden kommer och hur den uppstått. I Stockholm finns en känd sångare och kompositör som heter Magnus Uggla.

Bokhyllorna i mitt vardagsrum är fyllda av vackert inbundna böcker. Kommunikationer, området är välförsörjt med kollektivtrafik.

Stadshusträdgården är också en vacker och trivsam plats att flanera i och titta på utsikten över Målaren och Gamla stan. Det händer ju så mycket otrevligt överallt så jag misstänkte att det skettt något sabotage på ledningarna. Man har senare uppfunnit vävstolar och gjort tyger. Det kommer att översättas direkt till engelska. Spökade gjorde vissa avlidna som gick igen, Det var döda anförvanter som som av någon anledning inte fick ro i graven Det är synd om dem som är spökrädda och inbillar sig att det finns onda andar. Hon sade så om hon inte varit i full verksamhet hela dagen utan vilat sig en stund ibland.

stockholmshus 11 tvättstuga


Sitemap