Uppsala bibliotek förtidsrösta


uppsala bibliotek förtidsrösta

vissa av kommunens äldreboenden. Idag är "Internationella krama en bibliotekarie-dagen"! Det stora dejtingäventyret, hör författaren Max Schüllerqvist berätta om debutboken som kafé årummet uppsala utspelar sig i Uppsala! Röstmottagningen i dessa lokaler är främst avsedd för de som till vardags vistas här, samt för anhöriga och personal. För patienter kan det vara skönt att för en stund få vara något annat än sin diagnos.

Har du glömt ditt röstkort finns det dock möjlighet på samtliga förtidsröstningsställen att få ett nytt utskrivet. Men det kanske ryska ambassaden göteborg adress kommer! Läs mer om hur förtidsröstningen går till. Inte än, skrattar Emelie Hallenberg, bibliotekarie. Vi träffar människor i väldigt utsatta situationer och det ställer höga krav på vårt bemötande.

Här finns kartor och adresser till alla röstningslokaler för förtidsröstning inför valet den 14 september 2014. Sjukhusbiblioteket riktar sig till patienter, närstående och sjukhusets personal. Den 19 september förra året var det val till Sveriges Riksdag, och redan på valnatten stod det klart att Alliansen skulle regera Sverige under ytterligare en mandatperiod. Det som då inte stod klart var vilket inflytande Sverigedemokraterna skulle få och om deras vågmästarroll skulle göra skillnad i debatten eller. Här kan du förtidsrösta kommun för kommun Publicerad 62 lokaler är utspridda över länets 8 kommuner.


Sitemap