MBA stockholm deltid ukzn


mBA stockholm deltid ukzn

: 285 000 kr (exkl internatkostnader och moms). Utbildningstid: Utbildningen ges på deltid under två år, en vecka var femte vecka totalt 16 veckor och 80 dagar i klass. Detta kan vara en bra idé om du ska läsa en MBA eller emba när du redan är anställd och arbetar på ett företag och inte har möjlighet att fysiskt närvara på lektioner.

Syftet med utbildningen r inte att leda de studerande vidare in i den akademiska v rlden men att ge dem kunskaper och redskap f r att b ttre och mer framg ngsrikt kunna leda f retag och organisationer.
MBA-utbildningarnas studiel ngd varierar men brukar vara mellan 1-2 r, beroende p hur utbildningen ser ut och i vilken studietakt du v ljer att studera.
Du kan v lja att att l sa en executive-, part time- eller.

Arbetslivserfarenhet: Se ovan. Finns också Certificate degree examen (4 moduler) och Diploma degree (8 moduler). Part time MBA, en part time MBA har ett program och schema som är anpassat för dig som är yrkesverksam. Utbildningen kan läsas heltid, deltid. Gruppstorlek: Övrigt: Förutom Stockholm, 2 dagar i London om året. Du är nu registrerad för :s nyhetsbrev. En MBA-utbildnings längd varierar bland annat beroende på i vilken studietakt du väljer att studera och därför brukar en part time MBA vara något längre, men även om den tar längre tid väljer många ändå att studera på deltid.

Syftet med utbildningen är inte att leda de studerande vidare in i den akademiska världen men att ge dem kunskaper och redskap för att bättre och mer framgångsrikt kunna leda företag och organisationer. Genom en blandning av teoretisk information och praktiska övningar får du värdefulla kunskaper för framtiden, som kan appliceras på konkreta situationer ute i arbetslivet.

Västerås stockholm avstånd
Tripadvisor ice bar stockholm
Familjens jurist stockholm globen


Sitemap