Linneaträdgården helsingborg öppettider


linneaträdgården helsingborg öppettider

och små. . Vi som arbetar på Linneaträdgården har som målsättning att vara en restaurang och ett café där det läggs stor vikt vid att er upplevelse ska vara lika bra varje gång. Följ oss, för att bli uppdaterad om vad som händer hos oss, glöm inte att gilla oss. Välkomna att titta på Pomp de Lux fina kollektion hos oss Butik Linnea,. I den anrika byggnaden belägen i Mariastaden, Helsingborg, med tillhörande växthus hittar du Linneaträdgården och Butik Linnea. Facebook och följa, butik Linnea på Instagram. Mat café, på Linneaträdgården står vi för mat där vi med internationell göteborg världskulturmuseet inspiration och egen kreativitet ger den svenska husmanskosten en twist, och att varje dag servera en vällagad och god lunch.

9/9 Loppis på Linneaträdgården. Mer info  Arrangemang, privatperson som företag, gammal som ung, stora som små sällskap vårt mål är att ta fram ett skräddarsytt upplägg baserat på era önskemål.

Stockholms national museum öppettider, Makadamgatan 1 254 64 helsingborg, Erikshjälpen gävle öppettider midsommar, Erikshjälpen gävle öppettider,

24-25/11 Julstämning på Linneaträdgården, denna helgen bjuder vi in till julmys i både restaurang och butik. Vi har genom åren haft förmånen att få arrangera många dop, minnesstunder, konferenser, fester, studentmiddagar och bröllopskalendern har varit fullbokad de senaste åren. Utbudet av leksaker och inredning för barnrummet går i samma stil som inredningen till resterande hemmet. Vi är också vana att servera olika typer av mat beroende på arrangemang lunch, vegetariskt, brunch, våra festbufféer, 3-rätters bröllopsmiddagar samt barnanpassat vid alla tillfällen. Ifall vädret ställer till det, går det utmärkt att avnjuta en måltid i ett av våra växthus, där man fortfarande är en del av utemiljön. Ute på gården har vi även en stor trädgård/ blomsterdel där vi har ett brett sortiment av krukor, dekoration och blommor både till inne- och uteplatsen. Barn bjuds på tacobuffé under lunchen (11.30-13.30) tillsammans med ätande vuxen. Vi har också stor erfarenhet av att arrangera fest, bröllop, dop, konferenser samt minnesstunder.linneaträdgården helsingborg öppettider

I den anrika byggnaden bel gen i Mariastaden, Helsingborg, med tillh rande v xthus hittar. Linneatr dg rden och Butik Linnea. 24-25/11 Julst mning p Linneatr dg rden, denna helgen bjuder vi in till julmys i b de restaurang och butik.

Billiga cyklar i helsingborg
Ikea dignande julbord helsingborg
Villatomtsvägen 4 helsingborg
Tiger helsingborg väla centrum


Sitemap