Malmö klubb lördag


malmö klubb lördag

basen ut på Stortorget från klubbens fyra dansgolv, med ytterligare en kväll reserverad för speciella tillställningar. Jörgen Kocksgatan 7a, babel, av musikälskare, för musikälskare. Den 13 december är det dags att ro, paddla och simma(!) i kanalen, för att fira Lucia. Att köpa nytt är dyrt, så vi satsar på att reparera och underhålla de båtar och åror vi har. Autumn and winter means darker evenings. Babel satsar helhjärtat på att fixa några av de bästa musikbokningarna till riktigt bra konserter och klubbkvällar på två dansgolv.malmö klubb lördag

Nu: Provar alienoutfits inför Spice World-/rymdfesten ikväll!
Soap välkomnar alla utklädda (och icke-utklädda såklart) så kom direkt från halloweenfesten för all del!
För mer uppdaterad information om nattklubbar i Malmö rekommenderar vi vår nattklubbskalender som du hittar under event i vår huvudmeny.
Där listar vi ofta vilken dj som spelar på vilken nattklubb, rekommenderad åldersgräns och öppettider för kvällen.
Under höst och vinter provar vi att ha fixardagar 1 lördag /månad.

Malmö sevärdheter
Coop malmö folkets park
Billiga flyg till alicante från malmö
Malmö kommunfullmäktige webb tv

Bland annat mixas här en hel del pop-låtar varvade med house- och technobeats för att hålla den livade stämningen helsingborgs if degerfors if på topp på båda dansgolv. Eller kör på ett fest-maraton, för all del. Vart bär det av sen? Har man tagit sig in genom portarna till Malmös mesta klubbkyrka så vet man att det allra heligaste här är musiken. Redaktör, om guiden till Malmös bästa nattklubbar. Luciarodd, välkommen på Luciarodd!

Guiden till Malmös bästa nattklubbar Thatsup
Malmö AS - Malmös aktivaste klubb

QLI Malmö
Körsång barn malmö
Arbetsgivarintyg malmö högskolan


Sitemap