Hårsalong uppsala


hårsalong uppsala

kvalité. För en äkta Uppsalabo är Bosses ett lika naturligt riktmärke som Domkyrkan och Carolina Rediviva. Här får du inte enbart en behandling av absoluta toppklass utan även en stunds välbehövlig avkoppling. Måndag fredag: 10:00 19:00, lördag: 10:00 16:00, boka tid online ». Utnämningar som Årets frisörföretag intygar att vi är på rätt väg. Härligt, lugn atmosfär och kunnig personal som verkligen är serviceminded - det uppskattar jag som jobbar ta bort vattenbaserad färg från tak med service dagligen. Läs mer om oss, bosses är en perfekt samarbetspartner! Boka XX XX XX XX XX XX XX, nästa. Annas mål är att bevara salongens spa-känsla och kvalitativa tjänster samt verka för en trivsam arbetsplats. Hår Styling, bosses en frisör i Uppsala.

Hårsalong uppsala
hårsalong uppsala

Hår vår passion sedan 1890, bosses Hår och Styling är en frisör i Uppsala som i över 100 år gjort Uppsalaborna snygga för alla typer av sammanhang. XX, boka XX, boka. Panczel by Berlins Beauty Corner. På bosses blir jag alltid väl omhändertagen och de hjälper mig att se snygg ut i håret inför årets alla tillställningar.

Uppsala vinter
Arkitektens förskola uppsala
Media markt uppsala telefon berlin

I dag är vi 18 frisörer som förverkligar hårdrömmar. Boka XX, boka XX XX, boka. Bosses Hår nytt lyxhotell malmö och styling räknas till en av landets anrikaste salonger. Det kräver hög kompetens, lyhördhet och kontinuerlig vidareutbildning. XX, boka XX XX, hemsida. Det ska synas att vi lägger ner vår själ i det vi gör oavsett om du vill ha en tidlös frisyr eller följa den senaste trenden. Med glädje, nya idéer och fantastisk kunskap tar de hand om mig och gör mig snygg och glad både till vardag och fest! Som välbesökt frisersalong vill vi även bidra till ett hållbart samhälle och gör dagligen miljösmarta val. Vi är en professionell frisörsalong med ekologisk inriktning. Vi klipper damer, herrar och barn och utför alla hårbehandlingar som hårfärgning och färgning av fransar och bryn, toning, folieslingor. .


Sitemap